RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

ЗСУ витіснили росіян з Кліщіївки і зайшли в Андріївку: відео і карта

Станом на 12 вересня Збройним силам України вдалося витіснити російських загарбників із Кліщіївки на Бахмутському напрямку та зайти у сусідню Андріївку.

Про це інформує "Апостроф", посилаючись на повідомлення українських пабліків.

Читайте також: "Дорога в пекло": з'явилось відео знищення бійцями "Азову" п'яти російських БМП

"Кліщіївка, русня кидає резерви в північну частину намагаючись утримати позиції, арта їх гарно вбиває. Також є інформація, що сили оборони зайшли в напівоточену Андріївку, йдуть бої", - повідомляє Telegram-канал "Україна ЗСУ 18+".

Паблік "Донбас Оперативний" також опублікував відео з села Кліщіївка.

Як розповіла ЗМІ заступниця голови Міністерства оборони Ганна Маляр, бої у Кліщіївці на Бахмутському напрямку тривають. Українці наступають, щодня здобувають успіхи та закріплюються на звільнених рубежах. Зокрема, минулого тижня поблизу Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки звільнили близько двох кілометрів квадратних.

"У Кліщіївці на Бахмутському напрямку ми наступаємо, щодня маємо там певні успіхи. На рубежах, які вдається звільнити, ЗСУ там закріплюються. Минулого тижня у районі Кліщіївки, Андріївки, Курдюмівки було звільнено приблизно 2 кілометри квадратні. Станом на зараз там тривають запеклі бої", – наголосила Маляр.

За даними Генштабу ЗСУ, у районі відповідальності Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" на Бахмутському напрямку українські сили мають частковий успіх поблизу Кліщіївки.

Нагадаємо, на п’ятсот п’ятдесят восьму добу широкомасштабної збройної агресії РФ проти України ЗСУ продовжують ліквідовувати окупантів та знищувати техніку ворога. За добу ліквідовано 460 окупантів, 29 артсистем та 14 бронемашин ворога.

  • Вас також може зацікавити:

Ах, який був "Володимир": закарпатська бригада знищила розпіарений російський танк, фото

Сотні "хороших" росіян і купа спаленого брухту: Генштаб оновив втрати РФ у війні

Росіяни наробили танків-гриль, в яких добре смажиться м'ясо - командир підрозділу аеророзвідки