RU  UA

Росіяни бояться: що відбувається в Криму і Чорному морі після атаки на Севастополь

У Збройних силах розповіли про наслідки та настрої російських окупантів після нічного ракетного удару по тимчасового окупованому Севастополю.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Читайте також: ЗСУ влаштували росіянам в Чорному морі ще одну "бавовну"

"Маневри ЧФ тривають. Вони намагаються вирахувати менш небезпечні для себе місця. Вони зрозуміли, що варто триматися розосереджено біля Керченської протоки серед цивільних кораблів", - зауважила вона.

Водночас результати ураження кораблів ще уточнюються.

"Завод був важливий для окупантів. Вони час від часу заходили туди на ремонт. Зараз ці потужності пошкоджені, тож їм доведеться ходити ремонтуватися до Новоросійська. Керченський міст перекривається регулярно. Він ненадійний і немає впевненості, що він встоїть навіть в шторм. Тому його часто перекривають", - пояснила Гуменюк.

При цьому росіяни в Криму бояться атак, тому намагаються приховати місця розташування військових частин, в тому числі, воєнкоматів.

"Корабельне угруповання ЧФ перебуває в розгорнутому стані. Кораблі курсують в Чорному і Азовському морях. Зокрема в морі знаходиться один носій ракет Калібр", - наголосила речниця Сил оборони Півдня.

Нагадаємо, мережа бурхливо відреагувала масою яскравих мемів на нічний удар 13 вересня крилатими ракетами по анексованому Севастополю.

  • Вас також може зацікавити:

Не пошкоджено, а знищено: фото російського десантного корабля "Мінськ" після удару по Севастополю

Маневрування не допомогло: ССО показали ефектні кадри знищення катеру FPV-дроном

У Чорному морі підбили російський великий десантний корабель: всі подробиці, фото і відео