RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Буде схоже на звільнення Херсона: астролог дала обнадійливий прогноз для України

В Україні наприкінці осені очікується сприятливий період - можливе звільнення великих територій. Ситуація буде подібною до деокупації Херсона.

Про це йдеться у прогнозі астрологині Ангеліни Вакуліною, пише "Главред".

Читайте також: На Заході знову "перенесли" дату перемоги: британський генерал дав чотири поради Україні

За її словами, також можливий черговий обмін військовополоненими, на який вже не розраховували. Це можуть бути військові, яких раніше оголосили безвісти зниклими чи загиблими. Ще ймовірні подальші ворожі обстріли та жертви з боку простого населення.

"В середині листопада ми ці події почуємо. Але період осені для України можна охарактеризувати напруженим. Будуть кілька днів дуже гучних і галасливих, але, в цілому, осінь буде напружено-стабільною. На жаль, "прильоти" з жертвами ще будуть, особливо в нічний час. Поки закінчення обстрілів не бачу", - зазначає фахівець.

Зокрема, на Запорізькому напрямку залишиться відкритим питання ЗАЕС. Надалі з'являтиметься провокативна інформація щодо дати її підриву. Ситуація зберігатиметься напружено-стабільна. При цьому аварія може бути, проте не тих масштабів, які озвучують. Загалом, очікується, що Запоріжжя повернеться у склад України.

Також вона прокоментувала свій попередній прогноз щодо можливої перемоги України у травні 2024 року.

"Перемога буде за Україною. Можливо, відсунеться дата нашої перемоги. Саме осінь буде переломною для України та Росії, і цей період стане показовим. Будуть зустрічі, які будуть прокладати дорогу до миру. Я хочу сказати: не слухайте нікого, Україна буде процвітаючою країною. Буде і кінець війни, і перемога, і повернення територій. Не варто слухати жаб, які розгойдують в людях паніку, говорять про тривалі терміни завершення війни", - наголосила Ангеліна Вакуліна.

Раніше ми писали, що астролог дала невтішний прогноз після закінчення війни.

  • Вас також може зацікавити:

Складуться особливі умови: астрологиня назвала, коли закінчиться війна в Україні

Війна в Україні йде на виснаження: таролог дала прогноз до 2030 року

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео