RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Чи висадилися українські військові на лівий берег Херсонщини? В ЗСУ зробили заяву

Наразі не можна говорити про висаджування українських військових на лівий берег Херсонської області у стверджувальному тоні.

Так речниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала інформацію американського Інституту вивчення війни про те, що українські військові висадилися на лівий берег Херсонської області та навіть утримують територію поблизу Антонівського моста.

Читайте також: ЗСУ відкинули росіян в районі Орлянки та Роботиного: свіжі карти бойових дій

Наталія Гуменюк наголосила, що стверджувати інформацію про висадження українських військових на лівий берег наразі зарано. Вона підкреслила, що це лише висновки аналітиків, які спираються на інформацію воєнних кореспондентів Росії, що, на її думку, звучить досить дивним.

Речниця розповіла, що бойова робота українських військових ведеться на різних напрямках і здійснюється різними способами.

Гуменюк зазначила, що окупаційні війська продовжують обстріли й потужні атаки з повітря, тому всі ці дії спрямовані на те, щоб забезпечити нормальне життя для людей, що проживають на правобережжі Херсонської області.

"Про просування в таких масштабах не мовиться, а йдеться про бойову роботу, яка може бути проголошена, і її результати в тому числі тільки тоді, коли буде закріплений результат", – сказала Гуменюк.

Нагадаємо, ЗСУ показали відео удару по російській БМД з десантниками.

  • Вас може зацікавити:

Росія завдала удару по "Новій пошті" на Харківщині: фото, відео і останні подробиці

"Все згоріло": з'явилось відео удару з "Града" по складу БК росіян і його наслідків

Знищили одразу після висадки: ЗСУ показали відео удару по БМД з десантниками