RU  UA

Є певні оперативні успіхи: командир аеророзвідки ЗСУ про ситуацію в Бахмуті

Українські військові на Бахмутському напрямку поволі просуваються вперед та створюють можливості для просування.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів командир підрозділу аеророзвідки "Terra" у складі третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов ("Абдула").

Читайте також: Росія перекидає до Авдіївки нові сили, попри колосальні втрати: звіт ISW і карти боїв

За його словами, зараз спостерігається погана погода, тому складно використовувати безпілотники, до всього - у противника сконцентровано дуже багато засобів радіоелектронної боротьби.

"Тому зараз досить важко використовувати БПЛА. ЗСУ потроху рухаються вперед або створюють можливості для подальшого просування. Є певні оперативні успіхи", - зазначив він.

Тим часом російські окупанти мають певні труднощі із трасою Горлівка-Бахмут. Створюються умови, за яких противник буде змушений відійти від неї. Зараз на всій лінії фронту росіяни рівномірно йдуть вперед. Концентрації сил на котрійсь ділянці не відчувається.

"Очевидно, вони хочуть показати своєму керівництву якийсь результат... Росіяни використовують дуже багато техніки на двигунах внутрішнього згоряння, які менш вибагливі до погодних умов. Використання деталей з Алі експреса не є їхньою слабкістю. Воно свідчить про еластичність їхніх технологій", - додав Микола Волохов.

Нагадаємо, за даними Генштабу, на Бахмутському напрямку ЗСУ відбили близько 10 атак 23 жовтня.

  • Вас також може зацікавити:

Під Купʼянськом російську танкову армію перетворюють у "фарш": кадри з поля бою

"Все згоріло": з'явилось відео удару з "Града" по складу БК росіян і його наслідків

Знищили одразу після висадки: ЗСУ показали відео удару по БМД з десантниками