RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Є багато "двохсотих": з'явились цікаві подробиці удару по базі ГРУ в Севастополі

У результату ракетного удару по "секретній базі спецназу" в районі Севастополя 24 жовтня, за попередніми даними, загинули 24 бійці, поранено - 29.

Про такі подробиці повідомляють російські пабліки.

Читайте також: У Севастополі потужна "бавовна": що відомо

Там зазначають, що про деталі атаки розповіли одразу сім джерел: у Генеральному штабі, на Чорноморському флоті, у севастопольському "уряді" та звичайні військові, які перебувають у місті.

За їхніми даними, вибухи, які було чутно у Севастополі увечері у вівторок, 24 жовтня, це результат атаки двох ракет та одного безпілотника. БПЛА та одну ракету збили, а інша вдарила в ціль. Хоч початкова інформація про нібито два попадання ракет не підтвердилася, однак і один удар завдав дуже великої шкоди для російської армії.

Ракета влучила у "секретну базу спецназу". Оскільки об'єкт настільки засекречений, джерела не озвучили точне місцерозташування.

"Об'єкт розташований на деякій відстані від Севастополя, у безлюдному місці, плюс під час удару було вже темно. Тому пощастило, що більшість жителів міста не побачили, куди саме потрапила ракета", - повідомило джерело.

Там проводили тренування спецназу, готували бійців, яких мали відправити у Херсонську та Запорізьку області.

Одразу два джерела стверджують, що йдеться про тренування спецназу Головного управління Генштабу (ГРУ). Паблік зауважує, що якщо інформація підтвердиться, то це говоритиме про те, що відкрито справжнє полювання на ГРУшників.

"Внаслідок удару в районі Севастополя, за попередніми даними, загинули 24 бійці, поранено – 29. Поранених розвезли різними лікарнями Криму, щоб не привертати уваги до такої кількості постраждалих військових. На місці удару також була невелика кількість боєкомплекту, його детонація і те, що ракета була дуже потужною, спричинили те, що вибух настільки сильно відчули в Севастополі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на думку експертів, якщо жителі Криму не залишать територію до початку воєнних дій, росіяни будуть використовувати цивільні колони як прикриття для своїх військ.

  • Вас також може зацікавити:

Біля Севастополя вибухнув російський корабель: фото, відео і всі подробиці

Окупанти прикрили Севастополь "зубами дракона", та це не врятувало ворожі кораблі: фото

Чекаємо на нову "бавовну": партизани показали вогневі позиції окупантів у Севастополі