RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Це зневага до військових": очільницю Патронатної служби "Азову" не пустили на захід, відео

Керівницю Патронатної служби "Ангели Азова" Олену Толкачову та її колег вивели з приміщення, де проходив фуршет на форумі молодих підприємців Young Business Club. Молодих бізнесменів, очевидно, бентежила військова форма.

Про це розповіла сама Олена Толкачова.

Читайте також: У Чорноморську по-звірячому побили і пограбували військового: фото, відео та подробиці

"Сьогодні я, Керівника Патронатної служби "Азова" була запрошена, щоб виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club. Втім, я зіткнулася з нахабством та грубістю координатора заходу, а потім мене та моїх колег взагалі вивели з приміщення, де проходив фуршет, тому що молодих бізнесменів лякає військова форма, через що нам довелося залишити захід. Це зневага до військових!" - написала Толкачова.


Українці обурені тим, що сталося, і пишуть пости з обуренням.

Це не те, що відсутність сорому. Це неповага. Це плювок у бік військових, без яких сьогодні вся ця тусовка молодих «бізнесменів» не була б можлива. Ось ця прірва між військовими та цивільними. Ось чому важко повертатися . розуміють, не чують, не бачать війни.Влаштовують гучні події, що прикриваються патріотичними гаслами.І нехай вони донатять хтось більше, хтось менше, але сама їхня поведінка - зневажлива і безсоромна - знищує все зсередини. синьо-жовтого прапора. Не можна від війни відкупитися", - написала Maryna Mirzaeva.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про те, що у столиці на військовослужбовця напали з ножем невідомі та завдали трьох ударів.

  • Вас також може зацікавити:

У Києві пранкер грубо образив військового: реакція не забарилася

У Дніпрі не пустили до ресторану військового у формі: спалахнув скандал

У Житомирі водій маршрутки відмовився везти військового та побив пенсіонера: фото