RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Заявили, що жінок і дітей розстріляли "випадково": цинічні подробиці про вбивць родини у Волновасі, фото

Контрактниками, яких підозрюють у масовому вбивстві родини Капканець у тимчасово окупованій Волновасі в Донецькій області, звуть Антон Сопов та Станіслав Рау.

Про це повідомляють російські канали.

Сопов, якому у серпні виповнився 21 рік, пішов служити за контрактом відразу після закінчення строкової служби. 28-річний Рау родом із Алтайського краю, проживав із дружиною на Камчатці.

Читайте: Дітей розстріляли сплячими в ліжку: нові подробиці звірячого нападу "кадировців" на родину у Волновасі, фото 18+

Обидва не могли погасити кредити, і, мабуть, тому вирушили йти воювати за контрактом із Міноборони РФ.

Батьки Рау та Сопова раніше засуджені, були у федеральному розшуку за різні злочини. До речі, отець Сопова, уродженець Приморського краю Руслан Сопов з 2016 року, знаходиться в базі "Миротворця".

Попередньо, Станіслав Рау та Антон Сопов знаходяться на території Донецька поруч із Волновахою як добровольці-контрактники 155 окремої Гвардійського ордена Жукова бригади Морської піхоти Тихоокеанського флоту.

Одного із вбивць взяли вдома – він проживав неподалік котеджу, в якому знайшли розстріляну родину. Іншого обвинуваченого виявили пізніше.

На початкових слідчих діях Сопов та Рау зізналися, що хотіли поквитатися лише з чоловіками – Едуардом та його сином Олександром, які нібито їх образили.

За словами затриманих, жінок та дітей вони вбили "випадково", оскільки у темряві не змогли розпізнати жертв. Імовірно, стрілянина велася зі спеціальних штурмових автоматів "Вал".

Нагадаємо, слідчий комітет Росії заявив про затримання підозрюваних контрактників з Далекого Сходу, які розстріляли родину на "побутовому ґрунті", вимагаючи самогону.

  • Вас може зацікавити:

У Карелії екс-"вагнерівець" з другом влаштували криваву бійню, вбивши шістьох людей: фото і відео

Називали Крим українським і поплатитися: в Ялті вбили пару з-під Дніпра, кадри

Своїх не кидають, а вбивають: на Луганщині окупанти задушили ременем своїх солдатів, фото