RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Загинули понад 20 бійців: нові подробиці трагедії у Запорізькій області

Росіяни завдали удару по прифронтовому селі на Запоріжжі, внаслідок чого загинули, ймовірно, понад 20 українських воїнів, яких, зібрали в одному місці, щоб нагородити на честь Дня артилерії.

Про це інформує Суспільне.

Зазначимо, що в соцмережах з'явилося відео одного з військових, який повідомив, що у бригаді, яка стоїть у Запорізькій області, сталася надзвичайна подія.

Читайте також: В Керчі сталась потужна "бавовна": ціллю міг бути носій "Калібрів", відео

Він розповів, що один з офіцерів вирішив провести урочисте нагородження бригади у прифронтовому селі, додавши, що загинуло "дуже багато" захисників та цивільного населення.

Разом з тим джерело "УП" в МВС підтвердило, що вчора, 3 листопада, під час вручення нагород бійцям ЗСУ на території прифронтової зони Запорізької області внаслідок влучання ракети в місце, де власне відбувалось нагородження, загинуло попередньо понад 20 військових. Також загинув колишній керівник Хмельницького обласного РТЦК Возний Володимир Миколайович, який нещодавно був переведений на службу в РТЦК Запорізької області.

В той самий час очільник Закарпатської області Віктор Микита попросив усіх мешканців регіону та підприємців у закладах громадського харчування утриматися від будь-яких розважальних заходів.

"Після офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр буде розпорядження про вшанування полеглих воїнів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Запорізької ОВА, окупанти вгатили ракетою по селу Зарічному. Внаслідок ворожої атаки було поранено 9 місцевих жителів - 4 чоловіків та 5 жінок. Всім оперативно надано необхідну медичну допомогу.

Всього минулої доби ворог завдав 126 ударів по 26 містах та селах Запорізької області, - повідомив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі пролунали сильні вибухи.

  • Читайте також:

Окупанти розстріляли полонених нацгвардійців під Запоріжжям: фото і деталі злочину

Окупанти обстріляли Україну: у Дніпрі є "прильоти", а в Полтаві жертви

Заявили, що жінок і дітей розстріляли "випадково": цинічні подробиці про вбивць родини у Волновасі, фото