RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В силах ТРО шукають майстрів БПЛА: скільки платять і які основні вимоги

Новостворений підрозділ ударних дронів РУБАК 126-тої окремої бригади Сил ТРО в Одесі шукає майстра або майстриню БПЛА із зарплатою до 120 тисяч гривень.

Про це інформують на каналі вакансій до лав Сил Оборони.

Читайте: В Україні запустили сайт із вакансіями в ЗСУ: можна самостійно обрати підрозділ і посаду

У обов'язки майстра входитиме апаратна та програмна модернізація БПЛА, їх ремонт та обслуговування, аналіз проблем та пошук рішень з їх усунення, а також розробка та інтеграція рішень з вдосконалення безпілотних систем.

Від кандидата чи кандидатки вимагають наявність досвіду з обслуговування та ремонту електроніки, розуміння базових принципів схемотехніки, буде перевагою вміння читати електричні схеми. Також бажано мати досвід керування БПЛА.

Претендент чи претендентка повинен(на) володіти англійською на рівні, необхідному для розуміння технічної документації. Базовий піхотний досвід та мотивація всіма силами наближати перемогу вітаються.

Майбутньому майстру БПЛА, окрім грошового забезпечення від 20 до 120 тисяч гривень із розрахунку виконання бойових розпоряджень, пропонують офіційну мобілізація до кінця воєнного стану або ж службу за контрактом, також в зоні бойових дій. Діючі військовослужбовці можуть бути переведені до Сил ТрО.

Нагадаємо, що військкомат та один з підрозділів Національної гвардії шукають спеціаліста зі зв'язку та готові платити до 120 тисяч гривень на місяць.

  • Вас може зацікавити:

Платять до 100 тисяч гривень: які основні вимоги до розвідників в ЗСУ

В ССО шукають офіцера на 140 тис гривень: які основні вимоги до кандидата

В ЗСУ пропонують роботу водіям на 140 тисяч: можливий виїзд за кордон