RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Частину України накриють потужні снігопади: синоптики дали важливе попередження, карта

Негода, яка вже вирує у південній частині України, а також у центральних областях, прямує у північно-східному напрямку і охопить більшу частину України.

Про це повідомила народний синоптик Наталя Діденко.

Читайте також: Україну накриють крижані дощі: синоптики попередили про складну погоду, карти

В Укргідрометцентрі повідомили, що вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

В Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях очікуються сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь; очікуються хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. В Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму пройдуть значні дощі.

У північних, центральних, південних областях та Криму посилення вітру до 17-22 м/с, місцями до 25 м/с, в Одеській та Миколаївській областях 25-30 м/с; у західних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с.

На акваторії Чорного моря очікується посилення вітру до 25-30 м/с; висота хвиль 20-30 дм, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада висота хвиль 30-50 дм.

Голова Київської ОДА Руслан Кравченко також повідомив про ускладнення погодних умов - сильні снігопади, ожеледицю, хуртовини та посилення вітру. Він попросив автовласників за можливості утриматися від поїздок цими днями, запевнивши, що снігоприбиральна техніка напоготові.

"За першої потреби техніка та особовий склад виїжджатиме одразу. У цілодобовому режимі посипатимемо дороги хімічними засобами. Використовуємо максимально безпечні, які не псують ані покриття доріг, ані колеса автівок людей", - зазначив голова ОДА.

Раніше ми розповідали, що в Україні в неділю значно погіршиться погода.

Вас може зацікавити:

На Одещині сніговий Армагеддон: на трасах зупинено рух транспорту, відео

До 50 см снігу та ожеледиця: де і коли погіршиться погода в Україні

Снігопади, дощі та вітер: прогноз погоди на вихідні 25-26 листопада