RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Дощ, хуртовини і ожеледиця: в Україні в неділю значно погіршиться погода, карта

У неділю, 26 листопада, в Україні складні погодні умови очікуються в Київській, Чернігівській, Черкаській та Одеській областях. В Одеській, Черкаській та Чернігівській областях сильний сніг, на Київщині та місцями на Вінниччині значний сніг, хуртовини, снігові замети.

Про повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також: Завалить снігом: до України йде казкова погода

У західних, Житомирській і Вінницькій областях місцями невеликий сніг, вночі у більшості північних областях без опадів. Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, пориви вночі у південних та більшості центральних областей, вдень в Україні 15-22 м/с, місцями, крім заходу, 25 м/с; на Одещині та Миколаївщині 28-30 м/с", - йдеться в повідомленні.

Температура повітря у західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях вночі та вдень 0-5° морозу, у Миколаївській, Кіровоградській та Полтавській областях від 2° морозу до 3° тепла, у східних та південно-східних областях вночі 1-6° тепла, на узбережжі Азовського моря та в Криму 7-12°, вдень 8-13°, в Криму до 16° тепла. На дорогах - ожеледиця.

У Києві та області вночі без опадів, вдень пройде значний сніг, хуртовини, у південно-східних районах сильний сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с; вдень пориви 17-22 м/с, місцями 25 м/с. У столиці температура вночі та вдень 0-2° морозу, на Київщині протягом доби 0-5° морозу.

Раніше ми розповідали, що Київ, Чернігів та інші міста занесе шаром снігу до 60 см.

Вас може зацікавити:

До 50 см снігу та ожеледиця: де і коли погіршиться погода в Україні

Снігопади, дощі та вітер: прогноз погоди на вихідні 25-26 листопада

В Україну прийде невелике потепління: коли і де чекати зміни погоди

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: