RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Запоріжжі влаштують рейди по будинках призовників: деталі "ноу-хау" від ТЦК

У Запоріжжі представники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) спільно з правоохоронцями почнуть обходити адреси проживання призовників.

Про це йшлося на черговій сесії Запорізької міської ради.

Читайте також: Лазівок для ухилянтів стане менше: яких змін очікувати з мобілізацією-2024

Як зазначається, для різних районів міста вже сформували 21 мобільну групу, що складається з представників військкоматів, поліції та "Муніципальної варти".

Основним завданням буде донесення до громадян, які не з'явилися в ТЦК, що необхідно з'явитися та пройти медичне обстеження, а також провести звіряння даних у військкоматах.

"У ранкові години - з 7.00 до 9.00 - працюють разом із представниками ОСББ, вони проробляють поквартирний обхід. І також з 17.00 до 19.00 - тобто не в робочий час", - йдеться у рішенні.

Раніше ми розповідали, що в Україні посилюють мобілізацію.

  • Вас також може зацікавити:

Як за законом, повинні вручатися повістки: у ТЦК спростували 10 міфів

Тільки через ТЦК: як діють нові правила перевірки чоловіків на кордоні

Кого мобілізують до війська у грудні: повний перелік категорій військовозобов’язаних

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.