RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На Прикарпатті п’яний побив військовослужбовця: подробиці інциденту і відео нападу

30 листопада у Тлумачі Івано-Франківської області нетверезий чоловік напав та побив військового. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про деталі інциденту повідомляє "Суспільне".

Читайте також: Звіряче побиття військового в Чорноморську: чоловік помер в лікарні

Як зазначається, конфлікт виник між двома чоловіками на дорозі. Чоловік, який був напідпитку накинувся на військовослужбовця, який виїжджав на авто з подвір’я. Словесний конфлікт переріс у бійку.

На місце прибули правоохоронці. Очевидиця інциденту розповідає, що чоловік продовжував бити військового навіть, коли приїхали поліцейські. Вони їх розборонили, надали допомогу потерпілому, у якого був розбитий ніс. Оперативно встановили особу нападника.

Донька постраждалого розповіла, що батько саме гостював у неї в Тлумачі та виїжджав на авто з міжбудинкового проїзду. Він планував їхати додому, до Коломиї.

Журналісти поспілкувалися з чоловіком, який побив військового, по телефону. Ім'я не оприлюднив. На момент запису його затримали поліцейські.

"Мені просто соромно за цю бійку. Там конфлікт в мене виник. Я навіть не хочу про це згадувати. Був п’яний. Я зараз зустрінуся з потерпілим, буду пробачення просити", - повідомив він.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією "хуліганство". Покарання за даною статтею - від штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років.

Також поліцейські склали адмінпротокол за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.


За словами лікарів, у потерпілого - свіжа рана на носі, а також перелом кісток спинки носа.

Раніше ми писали, що в Києві побили колишнього російського політв'язня Володимира Балуха, звільненого 7 вересня 2019 року у рамках обміну з РФ.

  • Вас також може зацікавити:

"Розвелося вас тут": у Рівному водій маршрутки принизив матір загиблого захисника

У Києві пранкер грубо образив військового: реакція не змусила на себе чекати

В Дніпрі не пустили до ресторану військового у формі: розгорівся скандал