RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Одна з дівчат – дочка чиновника: в Криму вийшли на "диверсанток", що відправили до пекла майже 30 окупантів

У Криму вийшли на "диверсанток", які отруїли 28 російських окупантів в одній із військових частин Сімферополя. Одна з них виявилася дочкою співробітника міської адміністрації Сімферополя.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на власні джерела у ФСБ.

Читайте також: Постраждала не тільки дружина Буданова: з'явилися нові дані про отруєння в ГУР

Зазначається, що дівчата - уродженки Криму, одна з них народилася в Сімферополі, інша - в Саках, але зараз проживає в Сімферополі.

Борцям із російською агресією до 25 років.

"Обидві симпатичні, навіть модельні зовнішності, що, за словами представників ФСБ, допомогло злочинницям вчинити вбивство і віддати довірливим військовим алкоголь та продукти з отрутою", - пишуть росЗМІ.

Відомо, що батько однієї з дівчат є чиновником середніх рядів. ФСБ вже допитала його і заявила, що "якоїсь цінної інформації він не надав".

Як пишуть росЗМІ, антиросійськими чи проукраїнськими поглядами дівчата ніколи не відрізнялися і заявляли, що не цікавляться політикою.

Однак у ФСБ вже видали, що обидві отруйниці – "диверсантки, яких довго готували до виконання завдань".

"Це припущення підтверджує і той факт, що відразу після передачі військовим отруєних алкоголю та їжі обидві злочинниці дуже оперативно та професійно втекли. Зараз вони або в Україні, або десь ховаються, готуючи нові диверсії проти Росії та російської армії", - заявили джерела.

Як відомо, дівчата прийшли до військових з горілкою та закусками.

"Прийшли на КПП військової частини дві милі дівчини, представилися місцевими мешканками. Принесли сім пляшок горілки та трохи закуски - рибу, ковбасу, хліб, сир. Сказали охороні, що хочуть віддячити нашим пацанам за все, за те, що ті їх захищають. Хлопці горілку та їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся", - розповіли джерела росЗМІ.

Нагадаємо, кордони Росії місцями дещо укріплені, але взагалі там легко проходити, бо вони перебувають у поганому стані і від часу рейду на Шебекіно там нічого не змінилося і навряд чи вже зміниться.

  • Вас може зацікавити:

У ГУР зробили офіційну заяву про отруєння дружини Буданова: що відомо

Миру на папері може не бути: Буданов шокував новий прогноз про закінчення війни

Атака торкнулася ФСБ-шників": Буданов розповів про удар по Курській області