RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Справжня зима в Україні триває: дати і карта нової хвилі снігопадів

Сніжна морозна погода в Україні ще триватиме – 7 та 8 грудня майже по всій країні сніжитиме та подекуди очікується крижаний дощ.

Про це свідчать дані із тематичного сайту Ventusky.

Так, у четвер увечері, 7 грудня, найбільше снігових опадів очікується на півдні Україні, а у Запорізькій області можливий крижаний дощ. Також сніг прогнозується у Донецькій, Дніпропетровській, Черкаській, Київській, Чернівецькій, Львівській та Тернопільській областях.

У ніч проти 8 грудня найбільше снігових опадів очікується у Кривому Розі та Мелітополі. Причому в останньому може бути також крижаний дощ. Окрім цього, сніжитиме у Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській, Київській, Житомирській, Миколаївській та Одеській областях, а також на заході України.

Читайте також: Зима в Україні буде аномальною: відомий синоптик дав прогноз на сезон 2023/2024

У п'ятницю вранці, 8 грудня, епіцентр снігопадів очікується у Дніпрі та області. У Запорізькій області можливий крижаний дощ та сніг. Окрім цього, сніжитиме у Полтавській, Черкаській, Миколаївській та Чернівецькій областях, а також на півночі країни.

Вдень, 8 грудня, снігопади перемістяться на схід країни, найбільше їх буде у Луганській, Харківській та Полтавській областях. Також сніжитиме у центрі та півночі країни.

Увечері, 8 грудня ситуація залишиться майже незмінною. Лише на південному сході очікується крижаний дощ, а снігопади будуть на сході та північному сході країни.

Раніше ми писали, коли у січні можливі морози та сильні снігопади.

  • Вас також може зацікавити:

Російська "кліматична зброя": на Україну насувається антициклон з сибірськими морозами

Грудень буде аномальним: в Укргідрометцентрі розповіли, до чого готуватися

Україну в грудні накриє "російський" антициклон: коли вдарять морози до -20 градусів