RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Сильні снігопади і крижані дощі: погода у п’ятницю піднесе неприємний сюрприз, карти

У п'ятницю, 8 грудня, українців чекає морозна та сніжна погода. В деяких регіонах можливе небезпечне явище - крижаний дощ.

Про це свідчать дані погодного радара Ventusky.

Читайте також: Зима в Україні буде аномальною: відомий синоптик дав прогноз на сезон 2023/2024

Найближчої ночі температура повітря очікується на рівні від -2 до -6 градусів, зокрема, у північних областях. На півдні - плюсова температура, подекуди стовпчики термометрів перебуватимуть на позначці від 0 до -1 градусів. При цьому в деяких регіонах країни очікуються серйозні заметілі, а подекуди навіть крижаний дощ.

02.00 Сніг охопить північні, західні, центральні та східні регіони, а ожеледь зосередиться лише подекуди на півдні. Зокрема, сильний снігопад можливий в Миколаївській, Одеській областях, крижані дощі - в Запорізькій області (на карті позначено знаками оклику).

08.00 Завірюхи можливі на півночі, у центрі, на півдні. Зокрема, сильний сніг прогнозують у Кривому Розі та Кропивницькому.


14.00 Надалі замітатиме на півночі, в центрі, сході. Проте зона снігопаду переміщатиметься більше на схід. У Мелітополі - крижаний дощ.


20.00 Зона сильного снігопаду перейде на територію Росії. В Україні сніг надалі падатиме на півночі, сході, зокрема у Кривому Розі. Ожеледь - подекуди на півдні.


23.00 Сніг очікується частково на півночі, сході, зокрема, у Дніпропетровській області. Водночас, по лінії фронту - крижані дощі.

Раніше ми писали, коли у січні можливі морози та сильні снігопади.

  • Вас також може зацікавити:

Російська "кліматична зброя": на Україну насувається антициклон з сибірськими морозами

Грудень буде аномальним: в Укргідрометцентрі розповіли, до чого готуватися

Чи випаде в Україні сніг на на День Святого Миколая: карта погоди