RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україну йде потужний снігопад з крижаними дощами: де в четвер буде складна погода, карти

Після дощу, мокрого снігу та подекуди ожеледиці в четвер, 14 грудня Україну накриє снігопадами та крижаними дощами.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на портал "Ventusky".

Так, о 5 ранку, снігопади накриють центральні області України, зокрема, Умань, Черкаси, Кропивницький. Також сніжитиме у Полтавській, Київській, Чернігівській, Житомирській, Вінницькій областях та на заході країни. У Чернівецькій області варто чекати крижані дощі. Температура повітря при цьому на більшості територій буде близько 0 градусів. На північному сході та сході стовпчики термометрів опустяться до -6 градусів, а на півдні термометри покажуть до +6 градусів.

О 8 ранку епіцентром снігопадів стануть Черкаси та Кременчук. Сніжитиме також на півночі та заході країни. Температура повітря залишиться незмінною.

Об 11 годині на Полтавщині очікується снігопад, а на Донеччині та Запоріжжі можливий крижаний дощ. На північному сході та сході потепліє на пару градусів.

Читайте також: В Україну в грудні прийде потепління: де і коли буде плюсова температура

О 14 годині сніг просунеться на Полтавщину і Сумщину. Епіцентром, як і раніше, буде Полтава. Крижаний дощ литиме на Дніпропетровщині та Донеччині. Температура повітря у центрі коливатиметься від +2 до +5 градусів, а на півдні підійметься до +12.

О 17 годині сильні снігопади очікуються на Сумщині та Харківщині. Також сніжитиме у Полтавській та Дніпропетровській областях. Ближче до вечора похолодає і температура повітря у більшості областей становитиме близько 0 градусів.

О 20 годині крижаним дощем накриє Харківщину та Донеччину, при цьому найбільше сніжитиме у Харківській та Полтавські областях. Температура повітря коливатиметься від 0 до +1 градуса.

О 23 годині крижаний дощ прогнозується на сході України. Температура повітря становитиме близько 0 градусів та до +9 на півдні України.

Раніше ми писали про те, що в Україну йде потепління з мокрим снігом і дощами.

  • Вас також може зацікавити:

Насувається Армагеддон: в Україну йдуть потужні снігопади і крижані дощі

Грудень буде аномальним: в Укргідрометцентрі розповіли, до чого готуватися

Зима в Україні буде аномальною: відомий синоптик дав прогноз на сезон 2023/2024