RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Мелітополі сталась "бавовна": партизани підірвали потяг, який возив з Криму боєприпаси

Вранці 15 грудня в окупованому Мелітополі Запорізької області Рух Опору здійснив диверсію, підірвавши залізничний потяг, який займався щоденним перевезенням із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпасів та палива.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Перекур перетворився в "бавовну": в Мелітополі окупантам влаштували акцію помсти

Як зазначається, о 8.00 ранку поїзд підірвали на зворотному шляху, коли віз із окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку.

Від вибуху постраждала залізниця та тепловоз із вагонами. Зараз окупанти оточили місце вибуху та проводять обшук прилеглої місцевості.

При цьому окупаційне керівництво намагається приховати факт диверсії, поки проводять розшук партизан. На місці працюють співробітники ФСБ, колаборнати-поліцейські, кінологи з собаками, експерти-криміналісти.

У Центрі національного спротиву, наголошують, що за поточний рік це вже одинадцята успішна диверсія на залізниці. Раніше 13 жовтня сталась "бавовна".

"Нинішня ж диверсія є далеко не останньою, адже в російській логістичній моделі саме залізниця відіграє ключову роль", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 24 листопада в Джанкої окупованого Криму сталася "бавовна" на військовій базі росіян. Повідомлялося про знищення ППО та РЛС загарбників.

  • Вас може зацікавити:

"Чорнобаївка на БАМі": в Бурятії СБУ влаштувала ще один підрив потягу

Малюк пообіцяв нові "сюрпризи" Кримському мосту і не лише

"Бавовну" доставили під час наради: ЗСУ завдали удару по окупантах на Херсонщині, фото