RU  UA

Чи нападе Росія на НАТО після України: експерт розставив крапки над "і"

Експерти оцінили вірогідність вторгнення Росії в інші країни Північноатлантичного альянсу після завершення війни в Україні.

Про це розповів в ефірі Апостроф TV політолог Володимир Фесенко.

Читайте також: Фінляндія повністю закриває кордон з РФ

За його словами, на даний момент Росія не має достатньо сили для нападу на країни НАТО. Поки російська армія зв’язана в Україні, вони не зможуть вести війну на два фронти. А ось якщо Росія переможе, тоді ризик нападу на країни НАТО сильно зросте.

"Путін напав на Україну, гадаючи, що Україна слабка, а Захід не стане їй допомагати. Проте це не справдилося", - зауважив він.

Проте зараз російського президента надихають розбіжності в США і поведінка прем'єра Угорщини Віктора Орбана, переконаний експерт.

"Це вселяє впевненість, що Захід слабкий і він може перемогти Україну. Звідси і погрози на адресу Фінляндії. Тим часом НАТО переглядає свою доктрину, зміцнюючи східний фланг. Міністр оборони Німеччини Пісторіус лобіює допомогу Україні і посилення Бундесверу", - наголосив Володимир Фесенко.

Нагадаємо, раніше російський пропагандист Володимир Соловйов, у відповідь на атаку безпілотників на аеродром під Псковом, закликав "стерти з лиця Землі" країни Балтії, оскільки, на його думку, атака проводилася саме з того боку.

  • Вас також може зацікавити:

Фінляндія готує ЗСУ дуже потрібний різдвяний подарунок: плани вже озвучено

Путін знайшов ще один привід для виправдання вторгнення в Україну: головні тези прес-конференції

Чи буде новий наступ РФ, яким хвалився Путін: астролог назвав дві головні події весни 2024 року