RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Чи буде новий наступ РФ, яким вихвалявся Путін: астролог назвав дві головні події весни 2024 року

Весною 2024 року відбудуться дві важливі для України події. А плани російського диктатора Володимира Путіна про новий наступ росіян залишаться лише голосною заявою.

Такий прогноз зробив астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: Війська виведуть під голосні заяви: астролог розповіла, коли буде кінець війни

За словами астролога, навесні очікується сонячне затемнення та з'єднання Юпітера з Ураном: затемнення відбудеться в Овні, планета-управитель якого Марс, пов'язаний з військовими діями. Відповідно до положення небесних тіл, астролог прогнозує, що навесні буде "злив військових процесів і енергії війни".

З’єднання Юпітера з Ураном Кириченко трактує як домовленості президента України Володимира Зеленського з якимись впливовими особами і, як результат, - підписання певної мирної угоди. Цю подію він прогнозує на другу половину весни 2024 року.

За словами астролога, в день промови Володимира Путіна Венера знаходилась в опозиції до Юпітера, який означає грандіозні плани. Відповідно, хоч російський президент й має величезні плани, але вони залишаться для нього недосяжними.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога