RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

666-ий день війни: екстрасенси розповіли, що принесе "число диявола" Україні і Росії

У четвер, 21 грудня, а Україні настане 666 день від повномасштабного російського вторгнення. У "диявольську" дату можуть бути численні провокації з боку ворога, обстріли, але й погані новини для Росії.

Про це повідомляють екстрасенси та нумерологи, інформує "Апостроф".

Так, за словами нумеролога Владислава Грицая, цифра 666 символізує темну сторону людини. Цього дня у Росії відбудеться своєрідне жертвопринесення, підготовка до якого почалася ще 11 листопада. У психічно хворих людей помітні загострення, а у багатьох росіян відбувається внутрішня перебудова, коли необхідно зрозуміти, на якому ви боці - зі світлом чи з темрявою.

"Московський демонічний режим "буде складати іспит перед своїми" темними силами. У цей період - 21 по 24 грудня - дуже важливо дивитись, що буде відбуватись в Московії. Бо якщо темні сили не приймуть ту кількість жертв, те жертвоприношення, яке було обіцяне московським режимом вже давно, то будуть дуже великі зміни...", - пояснив Грицай, додавши, що конфліктні ситуації можуть бути між народами самої Росії.

Нумеролог зауважив, що Росія користується страхами України про затягнення війни чи відсутністю допомоги з боку заходу.

"Коли ми дивимось в майбутнє, ми дуже часто забуваємо про те, що є наше минуле. Наші предки, які пережили Голодомори, пережили війни, які зуміли сконцентруватися в деякі періоди життя і змогли дати життя нашим батькам", - підбадьорив він.

Читайте також: Чекаємо весни: астролог Влад Росс спрогнозував події, через які закінчиться війна в Україні

За словами екстрасенса Романа Завидовського , 21 грудня справді є небезпечним днем, у який можуть статися провокації та трагедії. Можливі негативні буденні події, або ж глобальні – повітряні атаки чи удари. Карти радять добре обдумувати свої дії, а за можливості – просто перечекати цей день.

Своєю чергою таролог Олена Бюн також закликає українців бути обачними. За її словами, в Україні можуть бути ракетні обстріли та жертви, ворог цього дня буде агресивним. Погані новини цього дня будуть і в Росії – це буде пов'язано з фінансовими проблемами. Також можуть бути сюрпризи у вигляді повітряних цілей, що призведе до відключення світла у РФ.

Екстрасенс Марія Тиха погоджується зі своїми колегами та наголошує, що, зокрема, під загрозою обстрілів буде південь України. Проте, за її словами, чогось надзвичайного, чи більшого, ніж уже було, не буде.

"У нас війна і щодня обстріли й гинуть люди. І не варто пов'язувати свою увагу саме до цього числа", - наголосила Тиха.

Раніше ми писали, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога