RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Було залучено тисячі військових: в ЗСУ завершили курс психологічної реабілітації за програмою НАТО

У Збройних силах завершився курс психологічної реабілітації за програмою НАТО, який успішно пройшли кілька тисяч бійців.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: Як в ЗСУ проходить психологічна реабілітація військових за підтримки НАТО: фото і подробиці

Там зазначили, що за підтримки Програми НАТО з переходу з військової кар’єри на цивільну, в рамках Комплексного пакету допомоги, у ЗСУ успішно завершився шостий цикл тренінгів з психологічної реабілітації, стійкості та боєздатності військових - учасників бойових дій.

За пів року інтенсивної роботи у військах навчальний курс пройшли близько 2 тис. військових різних категорій, яким була потрібна цільова психологічна підтримка.

"Даний проєкт значно підсилив психологічну складову діяльності Збройних Сил України і став продовженням підтримки НАТО у посиленні спроможностей Українського війська в умовах відбиття широкомасштабної збройної російської агресії", - розповів заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-майора Володимир Коваль.

Проєкт НАТО став відповіддю на потребу у навчанні та психологічній підготовці особового складу українських Сил оборони. Він покликаний надати життєво важливі навички психологічної допомоги під час бойових дій. Практичне втілення проєкту здійснює ГО "Ліга офіцерів".

Нагадаємо, раніше в Україні відбулися тренінгові семінари з поглибленого вивчення Міжнародного гуманітарного права для сержантського складу Збройних Сил.

  • Вас також може зацікавити:

Хто з військових має право на квартиру від держави: чиновник назвав категорії

Допомога постраждалим від війни: хто і як може отримати до 86 тисяч гривень на родину

В Україні розширять перелік членів сімей загиблих військових: кого туди додадуть