RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Росія влаштувала нову атаку дронами: всі подробиці

Сьогодні, 21 грудня близько першої години ночі, російські безпілотники знову атакували територію України. Попередньо про старт "шахедів" вони сповіщали ще о пів на першу ночі, а вже пізніше ворог вдарив по Полтавській та Херсонській областях.

Про це повідомили моніторингові пабліки.

Читайте також: Росія вночі запускала ракети та дрони, в низці областей пролунали вибухи: що відомо

О 21:45 ворожі "шахеди" були помічені під час заходу в Полтавську та Черкаську області. А вже о 23:37 було повідомлення про те, що під час повітряної тривоги уламки, ймовірно, ворожого БпЛА впали на житловий будинок в Миргородському районі Полтавщини. За попередньою інформацією ніхто не постраждав.

О 0:59 БпЛА прямували через Бериславский район Херсонської області в напрямку Снігурівки Миколаївської області. Відтак, у цих двох регіонах було оголошено повітряну тривогу.

О 1:14 пабліками було зафіксовано проліт шахедів в районі Очакова в напрямку Миколаєва, а вже близько 1:40 пабліки повідомили про вибухи у Миколаївській та Херсонській областях. Повідомлялось, про роботу ППО і щонайменше два збиття "шахедів" на теренах Миколаївської області.

Окрім ворожих безпілотних літальних апаратів, Херсонщину та Миколаївщину накривали й артилерійськими обстрілами. За інформацією моніторингових пабліків, вибухи пролунали в Центральному районі міста Херсон.

Крім того, було зафіксовано ворожу тактичну авіацію над лівобережжям Херсонщини і загрозу удару керованими авіабомбами та авіаракетами. Близько 2:10 місцеві пабліки повідомили, що ворог завдав удару КАБами в районі сіл Кринків/Тягнинки, а вже о 2:30 ворог вів артобстріл Херсона та його околиць. Також, о 2:39 пабліки повідомили про вибух у передмісті Миколаєва.

О 3:30 Повітряні Сили далі відбій повітряної тривоги, пов′язаної з атакою "шахедів".

Раніше ми писали про те, що Росія влаштувала нічну масовану атаку, внаслідок якої, на Одещині є прильот й загинув чоловік.

  • Вас також може зацікавити:

Ловці "шахедів" працюють не лише на суші, а й на воді: Наєв показав роботу річкового дивізіону, фото і відео

Росія атакувала Хмельниччину "шахедами": підсумки роботи ППО

Росія змінила тактику ударів по Україні: чого тепер очікувати від загарбників