RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Росія влаштувала нічну масовану атаку: на Одещині є прильот, загинув чоловік, фото

РФ влаштувала у неділю, 17 грудня вночі, чергову масовану атаку на Україну. Повітряна тривага оголошувалася у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Полтавській, Черкаській, Харківській, Сумській та Чернігівській областях. Влучання зафіксоване в Одеській області.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про російську нічну атаку.

Читайте також: Нічна атака "шахедів" на Україну: Наєв розповів подробиці

Як повідомляють одеські пабліки, у селищі під Одесою в результаті атаки зруйновано щонайменше 3 приватні будинки, сталася пожежа.

Як повідомили Сили оборони півдня, під час бойової роботи один з обстріляних дронів впав на приватний житловий будинок в Одеському районі і вибухнув. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки навколо, ангар з майном приватної спортивної установи. Виникла масштабна пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. На місці виявлено одного загиблого чоловіка.

Як повідомили в Повітряних силах, росіяни атакували крилатою ракетою "Іскандер-К", керованою авіаційною ракетою Х-59 (райони пусків – Крим та окупована Херсонщина), а також 20-ма ударними безпілотниками типу "Shahed".

В результаті бойової роботи збито 20 БПЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59. Крилата ракета "Іскандер-К" – не досягла своєї цілі. Повітряні цілі знищено у межах Одеської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей.

Нагадаємо, раніше UA War Infographics наочно показав, за скільки хвилин "Кинджали" долітають до українських міст.

Вас також може зацікавити:

Масований ракетний удар по Харкову: фото, відео і останні подробиці про влучання

На щастя, ніхто не загинув: фото наслідків ранкової ворожої атаки на Київщину

Росія знову запустила ракети, в Києві пролунали вибухи: що відомо