RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З виступом Дорофєєвої та без рейдів ТЦК: хто знімає елітні готелі в Буковелі і за якими цінами

Якщо у ваші різдвяно-новорічні плани входить відпочинок у Буковелі, то хочемо вас застерегти про те, що якісних готелів для бронювання майже не лишилось, а ціни у них, наче в найшикарніших гірськолижних курортах Франції.

Про це повідомляє видання "Вєсті".

Читайте також: До Буковеля - "з вітерцем" у гаманці: скільки коштує доїхати на курорт на таксі

Так, доба проживання в готелі категорії 4 зірки сьогодні коштує 6-8 тисяч гривень на двох, а якщо добре пошукати, то можна знайти й номери і за 10-12 тисяч гривень на добу. І це ще не новорічний тариф, де 8 тисяч гривень – це ціна за добу проживання на одну особу.

Номери ж в одному з п’ятизіркових готелів були розкуплені ще восени. І це при тому, що придбати житло на свята тут можна було лише пакетом на 4 дні, а кімната на трьох осіб коштує від 27 тис. грн/добу і вище. Та це й не дивно, адже у готелі заплановано новорічний банкет, окрасою якого стане виступ співачки Дорофєєвої – таке святкування обходиться від 22 000 до 35 000 грн.

Цілковито резонно постає питання, ким є ці всі далеко не бідні люди, які можуть дозволити собі такий відпочинок? Місцеві жителі переконують, що серед них немає особливо зіркових особистостей - серед платоспроможної громадськості багато аграріїв, лікарів та представників ІТ-сфери. І всі вони їдуть на Буковель тому, що там хороші траси, чудові готелі, а також тому, що, за чутками, представники ТЦК сюди не їздять.

У самому Буковелі тему ТЦК усі старанно оминають, однак фактів вручення повісток на курорті немає. Тому лижники-чоловіки тут почуваються спокійніше.

Раніше ми писали про те, що кататися на трасах Буковеля небезпечно, адже там масові "ДТП" через наплив відпочивальників.

  • Вас також може зацікавити:

Елітні готелі бронюють, бюджетні - немає кому: на українських курортах вказали на сумний момент, відео

Буковель розважається: в мережі показали нові відео з найдорожчого курорту України

Буковель без ТЦК? В мережі показали великі черги до підйомників