RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Україну засипле снігом: яка буде погода на Святвечір

У неділю, 24 грудня, українці відзначатимуть Святвечір разом із справжньою зимовою погодою.

Прогноз погоди оприлюднив "Укргідрометеоцентр".

За даними синоптиків, 24 грудня сніжитиме у всіх регіонах України. Вночі середня температура повітря по країні становитиме від 0 до -4 градусів.

Читайте також: Сніг перейде в дощ: прогноз погоди в Україні на свята 24 і 25 грудня

Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +2...+5 градусів. Найтепліше традиційно буде у південних регіонах України - в Одеській області та в Криму.

Більш детальний прогноз погоди на 24 грудня оприлюднила агенція "Укрінформ", яка поспілкувалася із синоптиками. Експерти попереджають, що у деяких локаціях Карпат температура повітря може опуститися до позначки -6 градусів.

"В Україні місцями невеликий, на Закарпатті та Прикарпатті помірний сніг, вдень у південній частині з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень від -2 морозу до 3 тепла, у південній частині 0-5 градусів тепла. У Карпатах сніг; температура вдень -1...-6 градусів морозу", - зазначили синоптики.

Невеликий сніг у неділю також прогнозується у Києві та області. Вдень можливі пориви вітру зі швидкістю до 20 метрів на секунду. Середня температура повітря у Києві становитиме близько 0 градусів, а на Київщині стовпчики термометрів покажуть від -2 до +3 градусів.

На Різдво вночі у західних та північних областях, а також вдень в інших регіонах України можливий мокрий сніг з переходом у дощ. Температура повітря вночі у більшості регіонів від 0 до -5 градусів, а у західних - потеплішає до +5. Вдень повітря у середньому прогріється до +3...+8 градусів.

Раніше ми розповідали, коли в Києві пройдуть снігопади.

Вас може зацікавити:

Різдво з дощами та мокрим снігом: прогноз погоди на вихідні 23–24 грудня

Рвучкий вітер, невелике похолодання: карта і прогноз погоди на Різдво

Різдвяна спека: яка погода буде в Україні у вихідні