RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Війна чи мир? Пророцтва Ванги, Нострадамуса та мольфара Нечая на 2024 рік

Людям притаманно бажання заглянути у майбутнє. Рік, що минає, не був легким для України, а тому не дивно, що виникає бажання дізнатись, яким буде 2024-й.

"Апостроф" зібрав для вас пророцтва найвідоміших віщунів.

Читайте також: Замах на Путіна і таємнича хвороба Трампа: прогноз Ванги на 2024 рік

Пророцтва Ванги на 2024 рік

Болгарська віщунка Ванга ще тридцять років тому пророкувала смерть російського диктатора у 2024 році. Також вона попереджала про збільшення кількості терористичних атак в Європі, а також пророкувала про використання "великою країною" біологічної зброї.

Пророкувала віщунка на 2024 рік жахливі погодні явища та стихійні лиха.Разом з тим, за словами провісниці, наступного року може статися масштабна економічна криза, яка вплине на всю світову економіку. Водночас у 2024 році варто очікувати прориву в медицині та поява нових методів лікування невиліковних захворювань.

Як свідчать пророцтва віщунки, українсько-російська війна триватиме два роки і повністю закінчиться влітку, а в майбутньому Україна стане головною у союзі з п'яти країн.

Передбачення Нострадамуса на 20234 рік

Якщо вірити передбаченню Нострадамуса, наступного року на Землі буде "крихкий мир". Зокрема, цього року можуть відбутися глибокі соціальні зміни у низці країн, включаючи європейські. Якщо вірити провіснику, то деякі країни Європи роздиратимуть соціальні катаклізми та війни, а США доведеться мати справу з цими труднощами.

Водночас, у 2024 році, коли могутній Дракон впливає на китайський Зодіак, у російського диктатора Володимира Путіна можуть виникнути серйозні проблеми. Цим може скористатися хтось з його оточення, після чого він захопить владу в Росії.

Згідно з пророцтвом ця людина, описана як "диявольська", захопить кермо влади в Росії. Наслідки цієї зміни керівництва можуть бути дестабілізуючими як на національному, так і на міжнародному рівні.

Передбачення Нечая про 2024 рік

Понад 12 років тому мольфар Нечай попереджав, що між Україною та Росією можлива війна. Він не виключав, що з Володимиром Путіним спробують домовитися, а якщо очільник Кремля не поступиться - на світ чекає велика біда.

Експерти вважають, що мольфар попереджав про можливий ядерний удар. Також збуваються пророцтва Нечая про те, що буде зруйновано великі українські міста. Мольфар, ймовірно, казав про населені пункти, які не відчували на собі наслідки війни до 24 лютого 2022 року.У 2009 році Нечай сказав, що відбудуться такі події, які назавжди поставлять хрест в дружніх відносинах росіян і українців. Пророцтво сталося, але росіян почали зневажати не лише в Україні, а й у всьому світі.

Чіткої дати закінчення повномасштабного конфлікту Нечай не назвав, але зазначив, що бойові зіткнення не триватимуть довго. Тому не варто виключати, що перемога ЗСУ відбудеться вже в найближчому майбутньому.

Раніше "Апостроф" писав про те, що відомий астролог дав прогноз про закінчення війни, з якого відомо, що Росіяни самі підуть з України.

  • Вас також може зацікавити:

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні