RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Ви ету вайну начіналі": у Львові таксист відмовився везти ветерана на милицях

У Львові виникла чергова скандальна ситуація зі службою таксі. Цього разу таксист компанії Bolt зухвало поводився з одним із ветеранів війни.

Про інцидент, в який вдалося втрапити, розповів ветеран Андрій Мочурад у соцмережі Facebook.

Читайте також: В Києві таксист образив жінок за українську мову: реакція Bolt не змусила чекати

За його словами, зараз доводиться часто користуватися послугами служб таксі, оскільки має поранення і на милицях необхідно відвідувати медзаклад. Проте останній раз "послуга" залишила неприємний осад. Він з таксистом тривалий час не міг узгодити, де той зупинився, і в підсумку водій скасував замовлення. При цьому таксист грубо висловлювався про ветеранів війни.

"Поки на милицях, змушений частенько користуватись таксівкою (перев'язки, поліклініка і т.д.) у Львові і Києві. Bolt - це еталон хамства, бидляцтва і тотального небажання компанії впливати на водіїв! Як вам варіант, коли я водію повідомив, що на милицях, питаю, де він запаркувався, бо не бачу його, а у відповідь - "там, де всі таксисти", кидає трубку, хамить хвилин 4, що він приїхав, але не каже, де він, і скасовує замовлення! Я чекав на морозі 20 хв на одній нозі посеред снігу! Щоб той виродок скасував замовлення? Про "ви ету вайну начіналі" і "мнє так удобніє на руссссскам" до людини у формі на милицях - це тупо в них по замовчуванню", - написав Мочурад.

Він зазначив, що подав скаргу у Bolt, однак там заявили, що результатів розгляду не повідомлять. Також заблокували його акаунт.

Ветеран обурений таким ставленням з боку працівників служби таксі та вважає, що за подібне хамство військовозобов'язаних варто вчити ввічливості "народним методом".

"Це таке ставлення до ветеранів? Може почати ваших водіїв вчити ввічливості народним методом? 10 крайніх поїздок, лиш 1 водій не хамив. До речі, всі призовного віку. Як вам ситуація? Bolt щось робити будете, чи вам н***ти на людей на милицях, військових, просто сервіс?", - додав військовий.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що народний депутат від партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла потрапила в скандал - вона скористалася службою таксі Uklon, а водій опублікував у мережі деталі розмови. Безугла нарікала на порушення конфіденційності послуг.

  • Вас також може зацікавити:

Українське кафе влипло у скандал через російський хіт: відео та всі подробиці

"України не існує": у Харкові між таксистом та пасажиркою виник конфлікт через російську музику

Податки за бажанням: у Раді вирішили взятися за таксистів, перукарів та майстрів манікюру