RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Не тільки "Буковель": ТОП-5 місць для зимового відпочинку в Карпатах

Крім гірськолижного курорту "Буковель", у Карпатах є багато місць, де можна чудово відпочити.

"Апостроф" розповідає, де можна відпочити взимку у Карпатах.

Читайте також: Відпочинок у Карпатах: в мережі показали ціни на курорті "Драгобрат"

Список місць для відпочинку в українських Карпатах складається із кількох важливих чинників. Це комфортабельність житла, список послуг та розваг, які входять до оплати проживання.

Буковель

Улюблений курорт не лише українських туристів, а й зарубіжних. Вийти на міжнародний рівень курорт "Буковель" зміг підвищивши комфорт, впровадивши сучасні технології у розваги. Можливість екскурсійних пропозицій з найближчих до Буковеля курортів також є гарною можливістю заощадити на проживання та побачити гори з крісельних витягів найпопулярнішого курорту.

Верховина

До Верховини туристи їдуть за враженнями від народних традицій та обрядів. Численні музеї зберігають таємниці історії українського народу, що їх потрібно відвідати хоча б раз у житті. Побут гуцулів дуже цікавий і колоритний. Ви опинитеся в досить спокійному і розміреному відпочинку, що чудово підходить для сім'ї.

Яремче

Найвідомішим місцем у Яремчі є водоспад, на який приїжджають подивитись мільйони туристів. Також, вартий уваги і ярмарок у містечку, де ви зможете поринути у культуру та традиції гуцулів. Великий вибір житла обумовлює добрі цінові пропозиції.

Драгобрат

Ще один популярний міжнародний гірськолижний курорт, який знаходиться високо в горах на висоті 1400 м біля підніжжя гори Стіг. Побачити хмари під ногами, покататися на висотних підйомниках крісла - окрема розвага курорту. Курорт обслуговує 80 готелів, спа-центри, лазні, термальні та мінеральні басейни та великий спектр оздоровчих процедур дозволяє добре відпочити.

Термальні басейни

На Закарпатті та Прикарпатті є можливість купатися у мінеральних басейнах у будь-яку погоду просто неба. До відпочинку додаються дегустаційні екскурсії, що розповідають про традиції та культуру регіону. Пішохідні маршрути охоплюють природні мальовничі краєвиди. Популярність обумовлюється ще й помірними цінами, тому за співвідношенням ціни та якості термальні джерела можуть претендувати навіть на перше місце в рейтингах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що проживання в готелі категорії 4 зірки перед новорічними святами у Буковелі коштувала 6-8 тисяч гривень за добу.

  • Вас також може зацікавити:

До Буковеля - "з вітерцем" у гаманці: скільки коштує доїхати на курорт на таксі

Житло для мільйонерів: скільки коштують в Буковелі найдорожчі апартаменти

Булочка за 100 грн і салат з капусти за майже 300: фото цін на їжу на Буковелі