RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"За нами стежили три десятки людей": відомий журналіст розповів, як "полювали" на його колег

Відомий журналіст-розслідувач, засновник та керівник проекту Bihus.Info Денис Бігус заявив, що за командою журналістів стежили.

Про це він розповів на YouTube-каналі проекту.

Як зазначив Денис, за командою журналістів-розслідувачів стежили щонайменше 30 осіб. За його словами, за тиждень до їхнього новорічного корпоративу до етнографічного комплексу "Українське село" під Києвом приїжджав чоловік, якого "дуже цікавив ресторан".

Читайте також: Справа Гринкевичів: скандальному львівському бізнесмену та його спільникам оголошено підозру

Особливо цього чоловіка цікавило, де стоїть ялинка, колонки та обігрівачі. Також він забронював на 26 грудня (день до заїзду команди Bihus.Info) ті самі номери та сауну.

"26 грудня персонал комплексу спостерігав найдивніший корпоратив: 30 людей замовкали щоразу, коли в ресторан заходили співробітники. Ймовірно, ці ж люди встановили камери у готельних номерах нашої команди, а також і в сауні. Наша команда — це здебільшого дівчата. Які переодягалися, ходили в душ, в сауну. З цього боку ситуація виглядає ще мерзеннішою", - йдеться у розслідуванні.

А вже наступного дня після того, як журналісти поїхали, до комплексу зателефонував чоловік. Він також забронював номери, де мешкала команда Bihus.Info – після цього туди приїхали кілька людей.

Інцидент навколо команди Bihus.Info стався 16 січня: тоді в мережі з'явилося відео, де співробітники проекту, ймовірно, вживають наркотичні речовини. Керівник команди Денис Бігус заявив, що звільняє винних, а згодом заявив, що за командою стежили близько року.

Раніше "Апостроф" повідомляв про скандал із закупівлею військової форми в Міноборони.

  • Вас також може зацікавити:

"Справи у Гринкевича - не фонтан": Міноборони розірвало всі угоди зі скандальним львівським бізнесменом

Елітні авто, зброя і 17 квартир: оприлюднено повний список майна бізнесмена Гринкевича та його оточення

Не стала чекати пікетів: дружина Гринкевича звільнилася з "Львівської політехніки"