RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Чи прийде весна в Україну раніше? Народний синоптик дав прогноз на лютий

В Україні варто очікувати потепління аж в другій декаді лютого. Протягом місяця погода буде характеризуватися частими змінами температури.

Про це розповів народний синоптик Володимир Деркач.

Читайте також: "Весна" посеред зими: наскільки ще потепліє в Україні

За його словами, початок лютого покаже себе невеликим похолоданням. Вночі очікується мінусова температура, а вдень близько 0° C. Далі вдень температура підвищиться, хоча ночі будуть здебільшого із знаком "мінус". Опади будуть помірні, в окремі дні досить вітряно, і така погода протримається до кінця декади.

Як прогнозує синоптик, у другій декаді лютого в окремі дні будуть спостерігатися досить сильні пориви вітру. Початок цієї декади пройде під знаком похолодання: різке зниження температури буде спостерігатися вночі, а вдень утримається досить помірна температура. Посиляться опади, а після цього температура знову знизиться на два-три дні. Кінець другої декади здивує різким потеплінням.

Синоптик також прогнозує, що потепління зачепить і початок останньої декади лютого.

"В окремі дні буде спостерігатися морозна температура, хоча це більше стосується нічної пори, а вдень близько 0° або взагалі плюс. Опадів буде не багато", - резюмував Деркач.

Нагадаємо, раніше ми писали, що погода на вихідних буде типовою для січня, місцями можливі невеликі опади у вигляді снігу та снігу з дощем.

  • Вас може зацікавити:

Якою буде зима 2023-2024 - прогноз на зимові місяці

В Україні зліпили сніговика-гіганта: фото

Справжня зимова казка: в мережі показали кадри Карпат з висоти пташиного польоту