RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У 2024 році без них буде важко: ТОП-5 додатків для iPhone

Для того, щоб у 2024 році мати під рукою все необхідне для роботи та життя, для користувачів iPhone в App Store є 5 найкращих програм. Вони допоможуть підібрати надійний пароль, зберігати знімки в хмарі, зручно розсилати їх, створювати віджети тощо.

"Апостроф" підібрав ТОП-5 додатків на iPhone для зручнішого життя цього року.

Читайте також: Смартфон сам виключається і включається: три найчастіші причини та як усунути проблему

1Password

Платна програма допоможе згенерувати довгі та надійні паролі, а також зберігати всі особисті дані для входу в систему безпеки за допомогою системи наскрізного шифрування.

Крім того, додаток зручний для захисту прав водія, номерів соцстрахування, ліцензійних ключів від програм, електронної пошти, банківських рахунків, кредитних карток тощо.

Twilio Authy

Це програма для двофакторної аутентифікації (2FA) для кількох облікових записів. До неї додають обліковий запис, для якого хочуть увімкнути 2FA, відсканувавши QR-код або зайшовши через ключ. Також можна створити резервну копію ключів.

Google Фото

Ця програма є додатковим резервним копіюванням, крім iCloud Photos. Програма одразу створює резервну копію фотографії після того, як вона потрапляє до галереї телефону. Там також зручно переглядати фото з інших телефонів, які прив'язані до облікового запису.

Family Album

Воно допомагає завантажувати фото та відео та ділитися з тими, кого запросили до альбому. Ці люди теж можуть завантажувати свої медіафайли в альбом. Як і Google Фото, такі файли впорядковуються за роками та місяцями, а також створюються раз на квартал відеодобsрки під музику з вашими фотографіями.

Widgy Widgets

За допомогою цієї програми можна самостійно створювати різні віджети на домашній екран телефону. За різними широкими можливостями можна знайти спільну схожість програми з Photoshop.

Раніше ми писали, як позбутися "шпигунських" функцій на смартфоні.

  • Вас може зацікавити:

Селфі-палка - це вже минуле: який вигляд має і що вміє дрон для смартфонів

Поради власникам Android: що потрібно зробити після покупки нового смартфона

Сильно "вдарять" по акумулятору: лайфхаки з захисту смартфона від морозів