RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Весна вже в дорозі: середа принесе в Україну справжнє тепло

У середу, 7 лютого, в Україну прийде справжнє весняне тепло. Потепління охопить усі регіони країни. Подекуди встановиться денна температура вище за +10 градусів. Однак жителям північного та західного регіонів несподіване лютневе потепління трохи буде зіпсовано атмосферним фронтом, що принесе дощі.

Якої погоди українцям чекати 7 лютого, розповіла синоптик Наталка Діденко.

"7-го лютого в Україні буде дуже тепло", - попередила Наталка Діденко.

Читайте також: В лютому в Україні можлива аномальна погода: потепліє до +20

Денна температура в більшості регіонів коливатиметься від +6 до +12 градусів, а на півдні та південному заході взагалі буде +10…+16.

"Атмосферний фронт черкне західні та північні області, там пройдуть невеликі дощі, ввечері можливо з мокрим снігом. Також найближчої ночі на сході є ймовірність незначних опадів", - попередила синоптик.

Звісно, що таке тепло стало наслідком перенесення теплих повітряних мас. А тому на території всієї України буде доволі вітряно. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, а під час поривів досягатиме 15-20.

У Києві завтра денна температура становитиме +7…+9 градусів. Але сонця не обіцяють: буде хмарно, вітряно, і трохи накрапатиме дощ.

У наступні два дні, 8 та 9 лютого, зима трохи відвоює свої позиції: буде холодніше, ніж у середу. А от 10 числа знову повернеться весняне тепло.

"Упродовж 10-14 лютого в Україні запахне весною, прийде суттєве потепління, до +10+16 градусів. Крайня північ України буде температурно стриманішою, нижче +10 градусів, проте також порівняно тепло. Можна починати мріяти про реальну весну) І хоча з 15-го лютого знову прийде похолодання, воно вже нас не введе в оману - діло йде до теплих зелених листочків))", - заохотила синоптик.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в лютому погода капризуватиме.

  • Вас також може зацікавити:

Прогноз обнадійливий: київський бабак Вікентій прокинувся раніше часу, фото

Лютий ще здивує: в Укргідрометцентрі розповіли, яким буде останній місяць зими

До України у лютому ненадовго загляне "літо": дати і карта погоди