RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Аномальне тепло і нова хвиля похолодання: прогноз синоптика на новий тиждень

Синоптики прогнозують в Україні протягом наступного тижня, 12-18 лютого, дощі, подекуди з мокрим снігом. Також буде весняне тепло до +17 градусів. Але це тільки до п'ятниці - потім знову морози.

Про це повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич на сайті Meteoprog.ua.

Читайте також: Лютий буде примхливим: яка погода чекає на українців в останній місяць зими

Особливо тепла погода прогнозується на півдні та заході. Але ближче до вихідних помітно похолодає на півночі, сході та у центральних областях.

Понеділок, 12 лютого

По всій країні буде аномально тепла погода. Вдень очікуються короткочасні дощі та мряки. Температура повітря вночі становитиме +3...+8 градусів, вдень +6...+11 градусів. На півдні та заході тепліше: вночі +7…+12 градусів, а вдень +12…+17 градусів.

Вівторок, 13 лютого

У більшості областей пройдуть дощі, у Карпатах із мокрим снігом. Вночі Кібальчич обіцяє +3...+8 градусів, а вдень +7...+12 градусів, на півдні до +16 градусів.

Середа, 14 лютого

Очікуються невеликі, подекуди помірні дощі, на крайній півночі з мокрим снігом. Опадів не буде тільки на заході. Вночі +2...+7°С, а вдень +4...+9°С. На південному сході вночі +6…+11°С, вдень +10…+15°С. На заході вночі -3...+2°С, а вдень +1...+6°С.

Четвер, 15 лютого

На заході знову не очікується дощів, але вони пройдуть на решті території України. Опади будуть помірні, подекуди переходитимуть у сніг. На Півночі Лівобережжя слабка хуртовина, а на дорогах ожеледиця. На півночі та сході вдень місцями пориви вітру 15-17 м/с. Вночі на півдні прогнозується +2...+7°С, на решті території -3...+2°С, на заході та півдні вдень +3...+8°С, а на півночі та сході 0...-5°С.

П'ятниця, 16 лютого

З цього дня починаються снігопади всюди, крім заходу. На сході, у Криму та Приазов'ї вдень місцями пориви вітру 15-20 м/с. На півночі, сході та центральних областях вночі прогнозується -5...-11 градусів, на заході та півдні -2…+3 градуси, на Закарпатті до +8 градусів.

Субота, 17 лютого

На заході та в окупованому Криму буде невеликий сніг, а на решті країни - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. У Криму та Приазов'ї знову місцями пориви вітру 15-20 м/с. Вночі на півночі та сході буде -10...-15°С, на решті країни -2...-8°С. Вдень -2...-7°С, на заході та крайньому півдні -1...+4°С.

Неділя, 18 лютого

На півдні, заході та у центральних регіонах України пройде невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. У Приазов'ї окремі пориви вітру 15 -20 м/с. Температура повітря вночі на півночі, сході та у центральних областях -8...-13°С, а вдень -2...-7°С. На заході та півдні очікується -3…+2°С.

Раніше ми писали, коли Україну накриє нова хвиля снігопадів.

  • Вас може зацікавити:

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Сонце поки що "відпочиває": календар магнітних бур до початку березня

Перший подих весни: у мережі діляться фото цвітіння пролісків в Україні