RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Україну заллє дощами перед новим похолоданням: прогноз на вівторок

В Україні у вівторок, 13 лютого, очікується невеликий дощ, а у низці областей – туман. Температура повітря при цьому сягатиме до +13°.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Український гідрометцентр.

Читайте також: В Україну повернуться люті морози: синоптики попередили про нове похолодання

На слабкий зливовий дощ варто очікувати в Чернівецькій та Хмельницькій областях. Температура повітря залишатиметься в діапазоні від +6 до +7°. Повітря буде вологим на 96%.

В Ужгороді, Івано-Франківську та Львові можна очікувати хмарну погоду з частковими проясненнями. Температура повітря сягатиме 7-9° тепла. Також сонячна погода повинна бути у Полтавській та Харківській областях з температурою 5-7° тепла. При цьому рівень вологості повітря сягатиме 91%.

Південні області в цей день зустрінуть хмарну погоду з теплом від +7° до +13°. Проте частина Херсонської області також може спостерігати за туманом. Вітер південно-східний до 2 м/с, а температура повітря сягатиме 7° тепла.

Північні регіони зустрінуть вівторок у тумані. Температура сягатиме всього 4° тепла, а вологість повітря досягне максимального рівня в 100%.

Тумани варто також очікувати в Житомирській (+5°) та Вінницькій (+6°) областях, Умані (+4°), Сумах (+3°) та в столиці (+5°). Вологість повітря не буде нижчою за 91%. Проте в цих областях погода обіцяє бути безвітряною, окрім Сумської області, де швидкість вітру сягатиме 4 м/с.

Нагадаємо, що "Апостроф" вже розповідав про те, як уникнути аварій і ДТП в тумані.

  • Вас також може зацікавити:

Сонце поки що "відпочиває": календар магнітних бур до початку березня

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Криваве полярне сяйво над Україною: вчений пояснив причину рідкісного явища