RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Піксель. Вартовий свободи": у ЗСУ випустили мультфільм про війну, відео

Українські військові створили мультфільм про десятирічну війну з російськими окупантами під назвою "Піксель. Вартовий свободи".

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу Збройних Сил.

Читайте також: Символи мужності, сили та чистоти душі: фото п'яти нових патріотичних муралів в Києві

"Представляємо перший в історії Збройних Сил України короткометражний анімаційний фільм "Піксель. Вартовий свободи", - йдеться у повідомленні.

У СтратКомі ЗСУ зазначили, що в анімаційній стрічці - розповідь для наймолодшого покоління українських громадян про десять років боротьби за свободу і титанів, які на своїх плечах тримають країну.

У скрутний для України час, коли Росія у лютому 2014 року, порушуючи міжнародне право та гарантії безпеки, принесла лихо в Україну, почавши війну, захопивши Крим, перетворивши міста та села країни на примари, збивши літак із 298 пасажирами та упродовж років вчиняючи злочини проти людяності, постав хвацький герой Піксель. Це - вартовий свободи, що береже українських громадян, захисників і захисниць, які тримають небо, землю і море.

У стрічці герой Піксель оповідає про десять років боротьби за свободу і майбутнє. Його озвучив стендап-комік та волонтер Василь Байдак.

Ініціювало створення анімаційного фільму Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу Збройних Сил. Стрічку реалізували за сприяння Благодійного фонду "МХП – Громаді".

Нагадаємо, що авторка вірша "Ніколи не будемо братами" написала черговий вірш про війну, розв'язану росіянами в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Найкращі валентинки – від ГУР: в мережі хвиля жартів і мемів про знищення "Цезаря Кунікова"

Пес Патрон прочитає радіодиктант для школярів: деталі ініціативи

В Україні з'явився неймовірний мурал із дівчиною та легендарним псом Патроном: фото