RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

На очах у перехожих: у центрі Варшави до напівсмерті зґвалтували сироту з Білорусі

На минулих вихідних у Польщі суспільство сколихнула новина про зґвалтування юної громадянки Білорусі. Непритомну дівчину зі слідами задушення виявили 25 лютого у центрі Варшави.

Про це інформує видання fakt.pl.

Читайте також: Допомога жертвам сексуального насильства: куди треба звертатись

Як зазначається, молоду жінку знайшли на сходовій клітці будинку на вул. Żurawiа 47 вранці у неділю. За інформацією польських ЗМІ, вона була голою. Потерпілу реанімували та у критичному стані шпиталізували. Зараз за її життя борються лікарі.

Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у злочині молодика. Проти нього порушили справу за статтями, що стосуються "зґвалтування" та "замаху на вбивство".

За різними даними, нападнику від 23 до 30 років. У нього вдома поліція знайшла літературу на тему вбивств і зґвалтувань.

Примітно те, що після жорстокого зґвалтування, яке сталося в центрі міста, з'явилася інформація про те, що на відеозаписах з камер спостереження видно людей, які проходять повз, але жодним чином не реагують на подію.

Також з'явилась інформація про потерпілу. ЗМІ опублікували повідомлення від 25-річного українця з Маріуполя. Хлопець попросив про допомогу та розповів, що його дівчину Єлизавету з Білорусі, яка народилася та виросла біля Мінська, вранці 25 лютого зґвалтували та хотіли задушити.

Він зазначив, що дівчина у Польщі перебувала як біженець із Білорусі. Вона є сиротою, її батьки позбавлені батьківських прав.

"Розумію, що вона перебуває під наглядом лікарів, але не зможу себе пробачити, якщо не стукатиму у всі двері із закликом про допомогу!! Знаю, що зараз у Польщі є велика кількість лікарів з Білорусі... може, хтось може хоч чимось бути корисним. Ліза не працювала офіційно і зараз не має медичної страховки… знаю, що клініка може вимагати оплату… можливо, хтось має досвід чи розуміння правових аспектів такого становища. На жаль, лікарі дають невтішний прогноз... і ймовірно буде потрібно дуже тривала реабілітація... Виходячи з цього, прошу фінансової підтримки, щоб була можливість оперативно виконувати все, що потрібно для порятунку моєї коханої!", - цитує його видання Pomagam.pl.

Раніше ми розповідали, що ООН заявила про звірства росіян в Україні, серед яких зґвалтування та катування.

  • Вас також може зацікавити:

Грабунки, зґвалтування і пропаганда: що зараз відбувається в окупованому Бердянську

Вбивця і педофіл: в Росії "вагнерівець" зґвалтував дівчинку, фото

На Київщині спіймали педофіла, який ґвалтував онуку: фото