RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Будуть літати на крилах кохання: шість імен жінок, які в 2024 році зустрінуть надійного чоловіка

Рік Дракона обіцяє нам багато позитивних та радісних моментів, але особливо вдало він складеться для Катерин, Олександр, Марій, Єлизавет та Галин – володарки цих імен літатимуть на крилах кохання.

Про це повідомляє Апостроф.

Нинішній 2024 рік обіцяє всім нам карколомні романтичні стосунки, адже Дракон — це істота пристрасна. Особливо пощастило володаркам кількох імен. Перевірте, чи входите ви до списку тих щасливиць, вібрація яких пов'язана з любовною кармою.

Читайте також: Сильні особистості: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою

Світлана

Щаслива володарка імені Світлана цього року має всі шанси отримати пропозицію руки та серця. Є сенс відзначити, що це буде зовсім не та людина, з якою вона зараз у стосунках. Спекотне літо принесе з собою курортний роман, який швидко переросте в сім'ю. Мало того, рік Дракона обіцяє бути настільки щедрий на дари, що Світлана може стати ще й мамою.

Катерина

Власниці імені Катерина, для вас цей рік виявиться часом кохання, яке затьмарить своєю силою навіть почуття голоду. У 2024 році ви нарешті відчуєте впевненість у своєму партнері. Також пристрасний Дракон принесе Катеринам незабутні побачення за якими будуть не менш прекрасні зустрічі.

Олександра

У Олександр за вдачу відповідають Юпітер та Сонце. У 2024-му союз цих планет є настільки сильним, що цей час буде максимально щасливим для вас. Особливо вдалими будуть літо та кінець осені. У цей період пропозиція руки та серця не змусить себе довго чекати, тому не проґавте цей золотий для вас час.

Марія

Ім'я Марія, саме по собі означає "кохана", і саме таким чином володарки цього імені й почуватимуться цього 2024 року. Новий роман виявиться повним як поваги, так і ніжності. Саме зараз є шанс зустріти того, хто зробить вас найщасливішим.

Галина

Минулого року володарки імені Галина могли відчувати, що всі їхні попередні зустрічі та союзи були випадковими. Немає сенсу засмучуватися, оскільки весь 2024 ваші відносини будуть перебувати під пильною увагою Всесвіту, що само по собі вже обіцяє чималі бонуси у вашому житті. Вплив планети Марс, і ті аспекти в яких вона знаходиться, неодмінно принесуть у життя Галини багато гідних чоловіків та запаморочливих зустрічей.

Єлизавета

Цілеспрямована, рішуча і яскрава, з боку вона здається тією людиною, котра прекрасно почувається на самоті. Насправді Єлизавета потребує кохання як ніхто інший, а її самодостатність це лише ілюзія. Рік Дракона подарує володаркам імені Єлизавета справжнє щастя та любов, головне вірити у неї та не втратити свій шанс.

Раніше ми писали про найагресивніші чоловічі імена.

  • Вас також може зацікавити:

Як називали позашлюбних дітей наші предки: повний список українських прізвищ

Як з'явилося і де поширене прізвище Залужний: значення та карта

Сімнадцять українських прізвищ, пов'язаних із племенами половців