RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Експерти переконані, що ім'я може вплинути не лише на долю людини, а й на її характер. Крім того, вони пояснили, які чоловічі імена наділяють свого носія особливою жорстокістю.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Спалахують як сірник: п'ять імен чоловіків, яких краще не злити

Андрій

Ці чоловіки заслуговують на перше місце у списку найжорстокіших чоловічих імен з багатьох причин, оскільки вони дуже нещирі. Вони складені так, що він має кілька сторін особистості, але власники цього імені часто використовують свою двоїсту натуру в зло. Найчастіше їхня жорстокість проявляється по відношенню до жінок. Вони чудові брехуни та маніпулятори і в романтичних стосунках вони з великою ймовірністю будуть невірні. Спочатку він зачаровуватиме жінку лестощами та розумними розмовами. Він товариський і харизматичний і чудово знає, як змусити жінку відчути, що вона для нього одна єдина. Але як тільки її не буде поряд, він зробить когось іншого "своїм світом" і забуде про неї.

Олексій

Олексій — друге за жорстокістю чоловіче ім'я, бо його носії контролюють, маніпулюють та обманюють, — це справжні аб'юзери. Вони ненавидять, коли їм брешуть, але без проблем дурять інших людей. У стосунках із жінками вони прагнуть тотального контролю та схильні більше ганити, ніж заохочувати. Якщо вони не закохані до безумства, Олексії, швидше за все, будуть невірними. Вони чудово вміють приховувати свої таємні інтрижки.

Лев

Леви примудряються бути одночасно і , і жахливими, що викликає у більшості людей змішані почуття по відношенню до власників цього імені. Левам дуже важливо, що про них думають інші, тому вони завжди намагаються справити враження на всіх. Але вони також прагнуть уваги і зроблять усе, щоб усі погляди були прикуті до них. Якщо з цією метою доведеться йти головами, принижувати чи підставляти інших — вони підуть цього. Вони безмірно горді і важко визнають свої помилки. Але врешті-решт вони просто хочуть, щоб усі їх любили, тож знайдуть спосіб виправити свої помилки.

Дмитро

Дмитро закриває рейтинг найжорстокіших чоловіків, бо вони холодні та беземоційні. Насправді вони глибоко чутливі, їм важко розпізнати і висловити свої почуття. Дмитро також може бути безжальним і безапеляційним, особливо коли йдеться про фінансові питання. Вони схильні ставити гроші та успіх вище за все інше, включаючи почуття людей, навіть найближчих.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, які мають непереносимий сволочний характер.

Вас може зацікавити:

Виявляють дива витримки: імен чоловіків, здатних терпіти будь-які істерики коханої

З ними дуже важко: шість імен чоловіків, які мають складний характер

Виростають несамостійними: п'ять імен чоловіків, які не вміють жити без порад мами