RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Левів переломний день, а Скорпіонам відкриється таємниця: гороскоп на 2 березня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 2 березня: день буде цікавим та продуктивним для більшості людей.

Про мрії, які кожен знак Зодіаку здійснить сьогодні, розповів "Апостроф" .

Овен

Для Овнів 2 березня це день, коли про себе може нагадати техніка: наприклад у них може зламатися автомобіль або зависнути смартфон. Не варто засмучуватися – ви впораєтеся зі складнощами, але витрат не уникнути.

Читайте також: Гороскоп мрій: які ваші заповітні бажання здійсняться у 2024 році

Телець

Тільці будуть зайняті освоєнням чогось нового. Це може бути освоєння будь-якої спеціальності чи хобі. День буде позитивним та спокійним.

Близнюки

У Близнюків день щедрості, кохання та ласки: 2 березня рідні демонструватимуть на їхню адресу тепло, кохання та ласку.

Рак

Раків поглине рутина - вони будуть по вуха у справах та невирішених робочих питаннях. Багато побутових справ також не залишать сьогодні шансу на розслаблення.

Лев

Леви, на вас чекає переломний день у вашій кар'єрі. Зірки рекомендують сьогодні не розпорошуватися на дрібниці, а сфокусуватися на головному.

Діва

Дів сьогодні чекає шопінг, вони витрачатимуть гроші на себе коханих. Астрологи рекомендують врахувати всі свої бажання та потреби.

Терези

У Терезів цей день пройде під девізом захоплень та хобі, зокрема вони будуть зайняті домашніми справами та рукоділлям. Саме останнє допоможе їм розслабитися та перемикнути увагу.

Скорпіон

На Скорпіонів 2 березня чекають нові відкриття. Вони зможуть навіть збагнути щось особливе та таємниче. Помічником їм у цьому буде Плутон. Будь-яке ваше починання сьогодні має успіх.

Стрілець

У Стрільців сьогодні не вдалий день. Їм, як представникам вогненної стихії, захочеться опустити руки та забути про все. Що б цього не трапилося - сфокусуйтеся на цілі та думайте про щось хороше.

Козеріг

Час творчості. Перші дні весни відмінно підійдуть для того, щоб проявити свій креатив. Це може бути рукоділля, а також участь у якихось творчих заходах, концертах та зустрічах.

Водолій

Не варто забувати про своїх близьких. Зірки радять Водоліям у четвер зателефонувати рідним. Якщо є можливість, варто навіть порадувати їх візитом.

Риби

Рибам 2 березня не варто сумувати та не вішати носа! Усі ваші проблеми тимчасові. За чорною смугою обов'язково настане біла, адже найтемніша ніч завжди перед світанком.

Раніше ми розповідали про знаки Зодіаку, до глибокої старості залишаються дітьми.

  • Читайте також:

Почалася "біла смуга": п'яти знакам Зодіаку пощастить у коханні до 20 березня

Відчувають по-справжньому: які знаки Зодіаку знайдуть любов у березні

Немає сенсу вмовляти: три знаки Зодіаку, які ніколи не повернуться до колишніх