RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

В частині України дощитиме, подекуди повернуться морози: прогноз на початок тижня

Початок тижня в Україні буде дещо дощовим. Деякі регіони, зокрема західні області, накриють опади. Над всіма іншими областями – мінлива хмарність. Температура буде до 10-11°С тепла, проте подекуди сягне +16°С.

Дані про це вказані на погодній карті від Українського гідрометцентру.

Читайте також: Температура впаде на 10 градусів: синоптик дав прогноз на перший тиждень весни

Практично по всій території України варто очікувати на мінливу хмарність. Лише у західних областях буде невеликий дощ. Вночі може бути невеликий дощ зі снігом, а температура сягне 3-5°С тепла. Вдень можна очікувати на 10-11°С, а в Ужгороді буде до +14°…+16°C. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

На півдні країни очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура сягне до +8°…+10°C. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Проте вночі стовпчики термометра можуть впасти до +3°…+1°C, а подекуди до 1°C морозу.

Південно-східні та східні області 4 березня матимуть помірну хмарність та температуру до 9-10°C тепла вдень. Вночі ці показники впадуть до -2°C морозу. Проте в деяких областях вночі все ж залишатиметься плюсова температура до 1-2°C тепла.

Північно-східні та північні області зустрінуть початок тижня ж температурою +5°…+7°C вдень, а також +1°…-1°C вночі. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Опадів в цей день не обіцяють.

Центральні області країни також матимуть хмарний день з проясненнями, проте без опадів. Температура зросте до 9°C, проте в деяких містах можна очікувати і 11°C тепла. Вночі цей рівень сягне +1°…-1°C. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Опадів в цей день не повинно бути.

Нагадуємо, раніше ми розповідали про свято 4 березня, прикмети і традиції дня.

  • Вас також може зацікавити:

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Зима з морозами і снігопадами ще повернеться: з’явився прогноз на березень

В березні Землю накриють дві потужні магнітні бурі: названо небезпечні дати