RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Подарунок" на 8 березня: хакери зламали Telegram російського ватного співака, відео

Команда хакерів зламала Телеграм відомого російського співака Льва Лещенка - тепер "кремлівському солов'ю" доведеться давати пояснення представникам влади про свої проукраїнські погляди, якими він щедро "поділився" після злому у соцмережі.

Цей подарунок було зроблено хакерами "Кібер Спротив" для прекрасних українок на честь 8 березня, повідомляє ця група на своїй сторінці у Телеграм.

Читайте також: 'Хакери "Head Mare" зламали російську установу, яка будує спецоб'єкти - інформацію злили в мережу

Також хакери виклали відео, в якому чітко видно перелік зіркових контактів Лещенка, частина з яких відкрито виводиться на екран, включаючи всі "паролі та явки" - телефонні номери, назви акаунтів та багато іншого.

Все це супроводжується досить гармонійною пародією на співака, де його голосом виконується пісня з категорично іншим змістом, ніж в оригінальному варіанті.

Хакери не зупинилися на досягнутому і зробили розсилку від імені співака, в якій чітко простежується критика російської влади та проукраїнська позиція.

На завершення свого поста команда "Кібер Спротив" звернулася до українських жінок.

"Дорогі жінки, рахат лукуми нашої душі, ми намагаємося вітати вас щодня, а не лише 8 березня. Так, у нас є Зібров, але сьогодні до привітань приєднався і Валер'янович. Тішить, що стара радянська гвардія нишпорить і не боїться рашистського режиму", - написали вони.

Не обійшлося і без порад самому виконавцю: "Валер'янович якщо до Вас прийде гебіст - кажіть, що HTML вірус вкрав сесію у телеграм або внук вам рутнув телефон, а коли піня вас запросить на бал - тоді підсипте йому миш'як як ми і домовлялися".

Не знаємо чи знайдеться у "кремлівського солов'я" миш'як, але валеріанкою йому в цей день не обійтися точно.

Раніше ми розповідали про те, що військові кіберфахівці провели операцію – покарали 11 російських підприємств, які підтримали вторгнення в Україну.

  • Читайте також:

Хакерська група Head Mare зламала мережі російського виробника високоточних снарядів

В Росії "впав" інтернет: через масштабний збій не працюють сотні сайтів та сервісів

Обслуговує генштаб і міноборони РФ: хакери зламали російський космічний науковий центр