RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Загинув у Одесі від російської ракети: у Дніпрі попрощались з командиром батальйону "Цунамі"

У неділю 17 березня 2024 року Дніпро попрощався з Олександром Гостіщевим, який загинув в Одесі під час ракетного удару ворога, він командував полком "Цунамі" бригади Нацполіції "Лють".

Про це повідомляє МВС України.

Олександр Гостіщев був справжнім воїном та вірним сином України. Він розпочав свій бойовий шлях у 2014 році, коли на Донбас прийшла війна. З початком повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році Гостищев очолив зведений батальйон поліції "Цунамі".

Читайте також: Українські бійці показали кадри евакуації тяжко пораненого з поля бою

Під його командуванням бійці полку "Цунамі" проявили виняткову стійкість та мужність в оборонних та наступальних операціях на Херсонському напрямку.

Бійці полку разом із підрозділами сил оборони України брали участь у звільненні села Кліщіївка на Бахмутському напрямку, а також у бойових діях біля Майорська, Курдюмівки та Богданівки.

Прощання з Олександром Гостіщевим відбувалося у Дніпрі. На жалобній церемонії були присутні рідні та близькі загиблого, його товариші по службі, представники командування Нацполіції та органів влади.

Загибель Олександра Гостіщева стала тяжкою втратою для його бойових товаришів і всіх, хто знав цю мужню та відважну людину.

"Вічна пам'ять та повага до Олександра Гостіщева! Назавжди в строю!", - написали представники МВС України у Facebook.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок російської ракетної атаки по Одесі 15 березня загинув колишній заступник міського голови та колишній заступник місцевого Головного управління Нацполіції.

  • Вас також може зацікавити:

Чи багато в Одесі "ждунів" і що відбувається на фронті: коментар оглядача

Росія вдарила по Одесі під час зустрічі Зеленського з грецьким прем'єром: усі деталі

Росіяни вдарили по порту в Одесі: озвучено кількість загиблих