RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мобілізація прискориться в рази: в "Азові" назвали несподіваний "рецепт" для ТЦК

Мобілізацію в Україні можна пришвидшити в рази - для цього необхідно списки військовозобов'язаних вручити бойовим бригадам та дозволити самим шукати ухилянтів.

Про це заявив замісник командира бригади "Азов" Сергій Цісарук, "Мольфар", у мережі "Х".

"Все просто, бригада отримує списки в ТЦК і сама займається пошуком ухилянтів. Бійці бригади значно більше зацікавлені в поповненні бригади, тому хабарі не допоможуть", - пояснив він.

Читайте також: "Не існує демобілізації під час війни": Зеленський відповів на резонансне питання

Справи підуть ще швидше, якщо таке завдання поставити бригадній роті розвідки. Зважаючи на рівень підготовки, досвід та оснащення, які мають ці військові, за тиждень можна буде привезти близько сотні "добірних воїнів, які весь цей час втікали від поранених ветеранів які служать в ТЦК", а не, "тих старих дідів, яких зараз привозять.

Варто зазначити, що це лише пропозиція конкретного військового та не розглядається на законодавчому рівні. Окрім цього, коментатори виступають проти таких методів, вважаючи, що застосувавши їх, в Україні розпочнеться ще більший хаос.

Раніше ми писали, чому депутати не поспішають з новим законом.

  • Вас також може зацікавити:

Чи будуть обмеження ухилянтам: в Раді ухвалили скандальне рішення

В ТЦК можуть відмовити у відстрочці чоловіку дружини-інваліда: юристка назвала умову

Батальйон "Інвалід": всіх непридатних 2-3 групи на перекомісію

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у країні, що воює. Не варто забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.