RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Сонцеворот 20 березня переверне життя трьох знаків Зодіаку: перевірте, чи ваш є у переліку

День весняного рівнодення, що настане в Україні у середу, 20 березня, о 05:07 за київським часом, суттєво вплине на життя трьох знаків Зодіаку - вони відчують приплив енергії, зануряться в себе або ж матимуть потяг до трансформацій.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Весняне рівнодення у березні, що символізує перемогу весни над зимою, може пробудити в Овнах потяг до нових проєктів та починань. Вони відчують приплив енергії та мотивації, що допоможуть досягти їм своїх цілей. Рівнодення може стати каталізатором для Овна, спонукуючи його до дій та початку захоплюючих проєктів.

Читайте також: Головна подія тижня - день весняного рівнодення: гороскоп з 18 по 24 березня для всіх знаків

Терези

Як представники знаку гармонії та рівноваги, Терези можуть почувати себе особливо чутливими до змін, які відбуваються в природі в цей період. Рівнодення може спонукати Терезів до самопізнання і пошуку більшої гармонії в особистому та соціальному житті. Вони можуть відчути натхнення йти на компроміси, щоб відновити гармонію та мир у своїх стосунках з іншими.

Риби

Риби, як і природа, знаходяться на межі між "зимою та весною" і саме день весняного рівнодення стане поштовхом до трансформацій цього знаку Зодіаку. Це може спонукати Риб задуматися про свій духовний шлях і внутрішній ріст, шукаючи ясності та розуміння під час змін у власному житті.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вміють тримати себе в руках.

  • Вас може зацікавити:

Старіють як гарне вино: які знаки Зодіаку з віком стають привабливішими

Можуть перевернути гори: названо п'ять знаків Зодіаку, здатних змінити свою країну та світ

Наближається день весняного рівнодення: кого зі знаків Зодіаку торкнеться найбільше