RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Прохолодно і подекуди дощі: яку погоду чекати в середу, карта

В середу, 20 березня, в Україні очікуються опади практично в усіх регіонах, вранці місцями туман. Проте східні області не матимуть великого дощу.

Про це йдеться в даних від Українського гідрометцентру.

Читайте також: Потепліє до +15, але треба пережити дощі і мокрий сніг: синоптикиня розповіла, коли прийде справжня весна

Відповідно до інформації, опади накриють практично всю Україну та триматимуться аж до вечора, в деяких областях він доповниться мокрим снігом.

Температурні показники на заході сягнуть до 11° на Закарпатті, проте середня температура по областях залишиться на рівні 4-7° тепла вдень та до 2° тепла вночі. Хмарність з проясненнями та невеликим дощем до вечора перейде у дощ з мокрим снігом.

Південь країни також матиме дощ вдень, який ввечері частково доповниться мокрим снігом. Температура: 5-8° по областях та до 10° тепла в Херсонській області. Вночі показники впадуть до 1-3° тепла.

На південному сході та в східних областях країни сьогодні найтепліше – до 10-12° тепла вдень. Вночі до 3-5° тепла. В Донецькій та Луганській областях практично без істотних опадів.

Північ країни матиме до 6-8° тепла вдень та 1-3° вночі. Опади триватимуть практично весь день.

Центр країни проведе цей день з 5-7° тепла вдень та від -1° до +2° вночі. Київська та Житомирська область матимуть часткові опади з проясненнями лише в першій половині дня. Решта областей можуть очікувати на затяжний дощ, що перейде і на другу половину дня.

Нагадаємо, раніше ми називали дати магнітної бурі, що знову сягне червоного рівня.

  • Вас також може зацікавити:

Лютий березень: що чекати від погоди і коли в Україну прийде тепло

До України йде нова хвиля снігопадів: дати і карта погоди

Хмельницький в березні засипало снігом, дороги перетворилися на ковзанки: відео