RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Останні холодні дні перед справжнім теплом: синоптики потішили прогнозом на найближчі дні

Синоптики обіцяють весняне потепління в Україні уже найближчим часом. Очікується, що температура повітря сягне +22 градусів.

Про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко.

Читайте також: До України у березні завітає справжнє літо: дата, коли потепліє до +27

За її словами, у вівторок, 26 березня, температура повітря в країні протягом дня перебуватиме на рівні +9... +13 градусів. Водночас уздовж смуги Сумщина-Черкащина-Херсонщина аж до Криму температура буде нижчою: від +6 до +9 градусів.

Також можливі опади у вигляді дощу. Вони пройдуть у східних областях, у більшості центральних, окрім Вінницької, місцями у північних областях та на півдні, окрім Одеської. При цьому очікуються у нічний час подекуди снігопади. Українці побачать останній цієї весни мокрий сніг. Проте на заході завтра - без опадів.

У Києві 26 квітня дощ ймовірний вночі та вранці, вдень без опадів. Максимальна температура повітря досягатиме +10 градусів.

Надалі в Україну прийде очікуване весняне потепління, температура порадує 22 градусами вище нуля.

"Схоже, що холод нарешті завершується, принаймні, в найближчій перспективі, і далі, аж до початку квітня нас очікують чудові +15... +22 градуси!", - йдеться у прогнозі.

Інші синоптики зазначають, що 27 березня, під впливом антициклону з півночі погода у Черкаській області стабілізується. Без опадів. Температура вночі становитиме 0...2 градуси тепла, вдень +7...+12 градусів. Надалі за керування погоди візьметься масштабний атлантичний циклон.

У четвер, 28 березня, без опадів, температура вночі +2...+7 градусів тепла, вдень +13...+18 градусів.

У п’ятницю, 29 березня, теплий атмосферний фронт проявить себе невеликими дощами. Температура вночі становитиме +3...+8 градусів, вдень +13...+18 градусів.

"За прогнозними оцінками, у найближчі вихідні розраховуємо на погожі аномально теплі дні, з температурою вночі 3-8º тепла, вдень +16...+21º. Середньодобова температура зробить стрибок аж до +12º", - йдеться у повідомленні кліматологів.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що зима побореться ще за свої права в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Хмельницький в березні засипало снігом, дороги перетворилися на ковзанки: відео

Лютий березень: що чекати від погоди і коли в Україну прийде тепло

Потепліє до +15, але треба пережити дощі і мокрий сніг: синоптикиня розповіла, коли прийде справжня весна