RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Раді хочуть заборонити українцям представляти Україну за кордоном: погрожують довічним

Народні депутати від "Слуги народу Мар'яна Безугла та Галина Третьякова зареєстрували в парламенті законопроект, що передбачає покарання у вигляді 12 років позбавлення волі за "представлення інтересів України за кордоном", без "повноважень та погоджень".

Про це пишуть користувачі соціальної мережі Facebook.

Читайте також: Як добити український бізнес: Безугла озвучила чергову божевільну ідею щодо мобілізації

"Спочатку віддячили волонтерам за "привласнення державних функцій" та затикання дірок, де уповноважені органи не давали ради, і запровадили безумне регулювання волонтерської роботи. Потім ввели державний контроль за громадськими організаціями, які займаються реформами на національному та місцевому рівнях, і ухвалили закон про лобіювання, який в країнах ЄС побудований як механізм прозорості, а не контролю. А тепер на черзі люди, які адвокатують інтереси країни та захист людей на міжнародній арені "без повноважень та погоджень". Так переможемо? Як же дістала ця імітація роботи та постійні палки в колеса, коли на кону, і то без перебільшення, наше виживання"- написала Олександра Матвійчук.

" Безугла і Третьякова - не просто притрушені жінки. Це два шкідники", - написала журналістка Марина Єрмолаєва-Данилюк.

"Це одна з найбільш ганебних речей, які я бачив за останні кілька років. Щоб ви розуміли, я постійно представляю Україну перед уповноваженими особами іноземних держав та представниками міжнародних організацій, у тому числі за допомогою листування, телефонних розмов і, страшно зізнатися, навіть Zoom. В умовах воєнного стану. 15 років з конфіскацією”, - написав Валерій Пекар.

Така ініціатива обурила українців.

Своєю чергою, ініціатор проекту Мар'яна Безугла заявила, що це "законодавчий жарт".

"Це так мило, як працює компактна законопроєктна провокація) Завтра можу зареєструвати відміну Росії. Але якщо серйозно, то зареєстрований нами з Галиною законопроєкт N11104 про кримінальну відповідальність за неуповноважене представництво України у міжнародних переговорах - прецедент апеляції до історії та тест на політичну дискусію", - написала вона.

Раніше "Апостроф" писав про те, як Безугла нацькувала громадськість на нардепів.

  • Вас також може зацікавити:

Гучний скандал з Безуглою: в НАТО відповіли щодо звинувачень на адресу Залужного

Безугла загрожує нацбезпеці: представник Зеленського зробив жорстку заяву

Українок під рушницю: для чого нардепи хочуть відправити жінок у ЗСУ