RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Для Раків - чудовий відпочинок, а для Левів - мудрі рішення: гороскоп Таро на тиждень з 8 по 14 квітня

Астрологічний прогноз на понеділок, 8 квітня 2024 року, складений за допомогою карт Таро, надає для кожного знаку Зодіаку рекомендації і попередження, яким варто слідувати, аби не мати проблем і досягти успіху.

Про це пише Slovofraza.com.

Овен

На початку тижня карти Таро рекомендують Овнам утриматися від швидких і необдуманих рішень, щоб не злякати успіх, як каже карта “Мир”. Вона символізує досягнення гармонії, що полегшить виконання завдань. Карта “Дурень” попереджає Овнів про можливість упустити нові можливості через недбале ставлення до роботи. Порада – слід звертати увагу на деталі та концентруватися на пріоритетних завданнях. Згідно з картою “Сила”, Овни зможуть подолати тимчасові труднощі та успішно виконати ті завдання, з якими раніше довго не вдавалось впоратися. Для них вкрай важливо вірити в себе і не допускати негативних думок.

Телець

Карта "Помірність" нагадує Тільцям про важливість дотримання помірності. Навичка знаходження балансу в собі може бути корисною у вирішенні труднощів, пошуку виходу зі складних ситуацій та залученні успіху. Карта "Зірка" символізує усвідомлену роботу та здатність завершити розпочате. На Тельців чекає сприятливий період, коли немає серйозних перешкод чи проблем, що дозволить їм спокійно продовжувати заплановані справи. Однак до кінця тижня Тельцям слід бути пильними і протистояти внутрішнім сумнівам. Карта “Місяць” попереджає, що можливі проблеми через вигадані перешкоди, які можуть відволікти від мети та перешкодити схваленню правильних рішень.

Близнюки

Карта "Сонце" віщує приємні перспективи та можливості. Близнюки можуть почати тиждень на власний розсуд: або взяти паузу для відпочинку, або приступити до нових проєктів, які принесуть не тільки задоволення, а й гарний дохід. Карта “Самітник” наголошує на важливості визначення пріоритетів і цілей. Карти Таро радять відійти від метушні і побути наодинці зі своїми думками, щоб скласти план дій і відмовитися від старих ідей. Тиждень завершує позитивна карта “Імператриця”, яка дає Близнюкам упевненість у тому, що їхні справи рухаються у правильному напрямку. Цей аркан символізує поступове зростання і розвиток, наголошуючи, що не варто поспішати — все станеться свого часу.

Рак

На початку тижня Ракам важливо бути уважними до своїх внутрішніх відчуттів і не поспішати зі справами. Карта "Верховна жриця" закликає довіряти своїй інтуїції, відрізати розум від пліток, а також бути терплячими. Карта "Мир" віщує досягнення поставлених цілей, щастя та врегулювання конфліктів. Раки зможуть успішно завершити поточні справи та насолодитися досягненнями. На кінець тижня випала карта “Сонце” – отже, Раки зможуть насолоджуватися новими успіхами, планувати майбутні справи та відпочинок. Цей аркан обіцяє процвітання та нові можливості, які не варто упускати.

Лев

Карта "Імператор" віщує Левам появу нових можливостей. Порада аркана полягає в тому, щоб діяти мудро, приймати самостійні рішення і не піддаватися спокусі слухати плітки чи шукати легкі шляхи вирішення проблем. Карта “Імператриця” вказує на те, що заплановані справи йдуть вгору. Тому Левам варто спокійно продовжувати роботу, без зайвих хвилювань. Порада аркана – враховувати мудрі поради досвідчених людей та постійно шукати позитивні сторони. Карта “Колесниця” закликає Львів до дій. Вона обіцяє успішне завершення запланованого за короткий проміжок часу. Однак представники цього знаку мають пам'ятати про свою відповідальність, щоб не застрягти у кінці шляху через поспішні рішення.

Діва

На початку тижня Діви почуватимуться впевнено. Аркан “Сила” закликає до нових зусиль та необхідності не відволікатися на другорядні завдання, щоб залучити успіх і легко впоратися зі складними справами. Карта "Вежа" віщує Дівам потрясіння, які допоможуть їм визначитися з майбутнім напрямком. Порада аркана – зберігати спокій, навіть якщо здається, що життя несправедливе. Ця карта вказує на необхідності звільнення місця для позитивних подій. Тиждень завершує карта "Дурень", який символізує нові та цікаві можливості. Для досягнення успіху Дівам варто пам'ятати про свою відповідальність, яка допоможе уникнути помилок і не гаяти дорогоцінного часу.

Терези

На початку тижня очікується деякий безладний час, але Терезам варто зберігати спокій і не піддаватися паніці. Карта “Колесо удачі” підштовхує до довіри інтуїції, яка допоможе схвалити важливі рішення та контролювати ситуацію. Середина тижня стане часом серйозних рішень. Аркан "Закохані" віщує зміни, які подарують Терезам неабияке щастя. Порада карти полягає в тому, щоб схвалювати рішення, керуючись своїми почуттями та інтуїцією. Наприкінці тижня – випала карта “Смерть”, що закликає Терезів прощатися з минулим і звільнятися від зв'язків з подіями, які вже минули. Важливо позбавитися внутрішніх сумнівів і попрощатися з усім, що залишилось у минулому.

Скорпіон

Аркан “Вежа” відзначає початок тижня, закликаючи Скорпіонів бути пильними. Настав час прямо дивитися правді у вічі, відмовитися від ілюзій і визначитися з пріоритетами. Такий підхід допоможе створити основу для щасливого життя. Карта “Самітник” символізує роздуми і самопізнання. Скорпіонам слід на якийсь час усамітнитися, проаналізувати свої думки, визначити свої подальші плани і відмовитися від того, що перестало бути актуальним. Карта "Місяць" віщує Скорпіонам чергові випробування. Аркан закликає покладатися на факти, а не на чутки та сумніви. Представники цього знака зможуть подолати будь-які труднощі, якщо віритимуть у себе і не піддаватимуться слабкостям.

Стрілець

Карта "Зірка" для Стрільців означає відсутність перешкод на шляху, що дозволяє їм завершувати справи без страху. Успіх буде на боці тих, хто залишається оптимістом і активно працює над створенням успішного майбутнього. Карта “Місяць” нагадує Стрільцям, що слід звертати увагу на свої передчуття, які допоможуть уникнути глухих кутів. Порада аркана – не вірити чуткам і пліткам, які можуть ввести в оману і призвести до невірних рішень. По карті "Повішений" Стрільцям доведеться попрацювати над собою. Цей аркан закликає не піддаватися швидкоплинним примхам і не гаяти часу. Важливо розуміти, що іноді потрібно зробити крок назад, аби згодом досягти успіху.

Козеріг

Карта "Імператриця" віщує Козерогам зростання і розвиток, проте не варто очікувати миттєвих результатів. Порада цього аркана полягає в тому, щоб рухатися поступово і крок за кроком наближатися до мети, не упускаючи важливих деталей. Карта “Вежа” символізує переродження та оновлення. Козероги зможуть позбутися обтяжливих турбот, які заважають і забирають сили та час. Настав час знайти шлях до щастя та звільнитися від кайданів. Карта "Верховна жриця" закликає Козерогів довіряти своїй інтуїції і не поспішати. Однак важливо не діяти, якщо немає впевненості у правильності власних кроків. Ризики та поспіх можуть віддалити від поставлених цілей та призвести до тупикової ситуації.

Водолій

Карта "Імператор" підкреслює мудрість та наполегливість. Водолії зможуть досягти успіху, якщо керуватимуть своїм життям і не квапитимуть події. Порада цієї карти полягає у тому, що варто брати уроки наставників від наставників, аби уникнути помилок та проблем. Аркан "Повішений" символізує тимчасові труднощі, які Водолії зможуть подолати, ухвалюючи зважені рішення. Карта “Зірка” завершує складний тиждень, вказуючи Водоліям на порятунок від клопоту та проблем. По цій карті дорога вільна, тому можна спокійно завершувати розпочаті справи та не хвилюватися.

Риби

Карта “Суд” у розкладі на початку тижня означає довгоочікуване звільнення для Риб. Вони зможуть завершити складні справи, позбавитися проблем і поставити на місце кривдників. Головне — дотримуватись чесних методів і не забувати про свою гідність. По карті “Повішений” Рибам належить щось пожертвувати, щоб у майбутньому досягти успіху. Можливо, їм доведеться приділити більше часу роботі та забути про деякі радощі. Нагорода не змусить себе довго чекати, якщо вони не бояться діяти відповідно до порад свого серця. Карта “Ієрофант” вказує на час визначення. Цей аркан закликає Риб розставити пріоритети, щоб завершити важливі справи вчасно і не прогаяти нічого важливого. На вихідних без поспіху та суєти вони можуть скласти план дій.

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які "сліпо" вірять людям.

  • Вас може зацікавити:

Конфлікти, біль та розчарування: ці три знаки Зодіаку у квітні будуть нещасними у коханні

Вважають себе найголовнішими: які знаки Зодіаку люблять керувати іншими

Справжні філософи: які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших